Jos Derby

JOS Derby

JOS Derby is een robuuste betonlook serie in 4 moderne kleuren en 2 grote formaten. De kleuren zijn neutraal waardoor ze een goede basis vormen voor ieder interieur. De fijne kleurschakeringen in de toplaag samen met de verschillende patronen geven de vloer een krachtige en rustige uitstraling. De tegels zijn geschikt voor de wand en de vloer in iedere ruimte in huis. Kom ze bekijken in onze showroom. Toptegels van JOS voor een scherpe prijs. 

Derby  

4 kleuren

2 formaten

mix betonlook

Kleuren

Beige 

Gris

Taupe

Negro

Formaten

De serie bestaat uit 2 formaten:

61,5×61,5 
80×80

Kom naar de showroom voor de betonlook serie JOS Derby

In onze showroom in Hengelo hebben we alle tegels van de serie JOS Derby voor je klaar staan. Maar we hebben ook andere mooie series van het tegelmerk JOS in huis. De series zijn ingedeeld in diverse stijlen en looks als betonlook, houtlook, natuursteenlook, terrazzo en retro. JOS is een oer-Hollands merk die garant staat voor een gevarieerde en moderne tegelcollectie van hoge kwaliteit. Fraai, makkelijk en toepasbaar in elke ruimte in huis. Mooi wonen hoeft helemaal niet duur te zijn! Als je de vloertegels van JOS combineert met een behaaglijk en energiebesparend vloerverwarming systeem, kies je voor comfort en duurzaamheid!

Bekijk hier alle series van JOS tegels >

4 betonlooks in 61,5×61,5 en 80×80 cm

JOS Derby

Derby Beige
61,5×61,5

Derby Gris
61,5×61,5

JOS Derby

Derby Taupe
61,5×61,5

Derby Negro
61,5×61,5

Derby Gris
80×80

Derby Taupe
80×80

Derby Negro
80×80

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!