Badkamer tegels koop je bij Tegelmaxx

Een prachtige houten plankenvloer van keramische tegels maakt je kamer helemaal af. Geniet van de voordelen van keramiek en geef je woning de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Je kunt nu ook hout gebruiken in een natte ruimte als de badkamer en de keuken. Vocht en vuil krijgen geen kans op de ondoordringbare toplaag.

Douchen op hout 

Kies een lichte houtlook tegel voor een  frisse en stijlvolle sfeer te maken in je woonkamer of badkamer. Douchen op houten tegels die niet van echt zijn te onderscheiden. De tegels hebben een plankformaat, dus je maakt een echte plankvloer.  

Lijnen of patronen

Een fraaie versleten vintagelook of een fraaie visgraat op de vloer of op de wand? Het kan allemaal met keramische houttegels. Maak iets bijzonders van je vloer met onze uitgebreide collectie houtlook tegels. Houtlook tegels zijn beschikbaar in vele maten, uitvoeringen en looks.

Gevarieerd en warm

Ga je voor een rustieke of warme uitstraling in je kamer. Kies dan voor een donkere houttint gemengd met lichtere tinten. Houtlook tegelvloeren zijn eenvoudig te onderhouden en prima  te combineren met vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Laat je inspireren door tegels voor je badkamer

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste collectie tegels voor je badkamer

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie badkamer tegels bekijken. En voor hele scherpe prijzen. Bij Tegelmaxx slaag je altijd.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!