Patchwork en decor tegels
overal toe te passen in huis
Wand en vloer
we hebben een ruime collectie wand en vloertegels

Met patchwork maak je iets bijzonders

Doe eens wat anders met je vloer of wand en geef je creatieve brein alle ruimte. Maak het speels, strak of een tikkeltje eigenwijs. Wat je ook kiest het is altijd decoratief en je zult het niet gauw elders zien. We hebben een groot assortiment patchwork en decor tegels tegels voor je klaar staan in vele formaten, vormen en dessins.  

Patchwork en decor tegels voor iedere kamer  

Patchwork en decor vloeren zijn overal toe te passen in huis. Vrolijk wakker worden in de slaapkamer of even relaxen op jouw unieke vloer in de living. Je maakt het bijzonder met patchwork. 

Speel(s) met decor 

Speel met kleur en decor. Ga voor een repeterend patroon voor een prachtige geheel. Of toch liever een wildpatroon voor een aparte en moderne uitstraling. Wat je ook mooi vindt, het is tijdloos en heel persoonlijk.

Eigentijds

Stel je eigen unieke vloer samen met rustige en zachte tinten. Een eigentijds sieraad voor de woonkamer. Of maak een frisse achterwand als decoratief element in je badkamer. Het kan allemaal met de patchwork collectie van Tegelmaxx.

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste collectie patchwork en decor tegels

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie vintage en retro tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd.
Onder een kleine greep uit onze ruime collectie patchwork en decor tegels.

Een kleine greep uit onze collectie decoratieve wandtegels

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640