Revoir Paris la Villette badkamer

Revoir Paris La Villette

Revoir Paris La Villette is een prachtige tegelserie die elk interieur speciaal maakt. De vierkante klassieke tegels zijn prachtig in zowel een klassiek herenhuis als een modern interieur. Ook op de vloer en wand van een restaurant komen ze prachtig tot hun recht. De speelse patronen geven een interieur extra charme. De tijdloze patronen zijn geïnspireerd op het verleden maar zijn gemaakt met de kleuren van nu. Met de tegels van La Vilette heeft u wanden en vloeren die je terugbrengen in de tijd, gecombineerd met het gemak van keramische tegels.

Serie La Villette

 

7 kleuren

1 formaat

 

Kleuren 

 

Adele Bleu

Benoit Bleu

Benoit Jaune

George Bleu

Gustave

Otto Noir

Theo

Formaten

 

De serie bestaat uit 1 formaat:

20×20

 

Uitvoering

Mat 

 

Vormen

 

Vierkant

 

Zakelijk

Prachtige kleurschakeringen in een 3D blok patroon. Gustave brengt klasse en uitstraling voor iedere zakelijke toepassing, van horeca tot kantoor.

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Revoir Paris La Villette

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Revoir de Paris tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Revoir de Paris La Villette bestaat uit 7 kleuren. De tegels zijn verkrijgbaar in éen formaat. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie La Villette.

Revoir Paris La Vilette Adele Bleu

La Villette Adele Bleu
20×20

Benoit Bleu

La Villette Benoit Bleu
20×20

Benoit Jaune

La Villette Benoit Jaune
20×20

George Bleu

La Villette George Bleu
20×20

Revoir Paris La Vilette Gustave

La Villette Gustave
20×20

Otto Noir tegels

La Villette Otto Noir
20×20

Theo tegel

La Villette Theo
20×20

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!