Stijlvol én decoratief met mozaïek tegels

Wilt u een decoratief en stijlvol accent op de wand of vloer creëren? Kom dan zeker even langs naar onze showroom. We bieden een ruime collectie met bijzondere mozaïek tegels. Mozaïeken in diverse uitvoeringen van glas, natuursteen, aluminium en keramiek. Stuk voor stuk unieke mozaïeken die je echt gezien moet hebben. Er is een ruime keuze aan kleuren, vormen en uitvoeringen in mat en glans. Helemaal bijzonder zijn de hippe mozaïeken met metaallooks als goud en zilver. Kom langs en ga aan de slag met materiaal, vorm en kleur. We helpen je graag op weg met leuke ideeën en combinaties. 

Mozaïek tegels

Glas

Keramiek

Natuursteen

Marmer

Aluminium

Vormen

Vierkant

Zeshoek

Achthoek

Rechthoek

Driehoek

Rond

Ovaal

Wand en vloer

De kleine mozaïek tegeltjes zijn bevestigd op een matje van zo’n 30×30 cm en zijn te gebruiken op de wand, maar ook op de vloer zorgen de mozaïeken voor een  uniek en decoratief effect. Ga aan de slag met kleur, vorm en patroon!

Bekijk de complete mozaïek collectie van The Mosaic Factory

Onder een overzicht van alle mozaïek series van The Mosaic Factory. Elke serie is uniek in uitvoering, materiaal en kleurenpallet, dus er is altijd een mozaïek die past bij je smaak en woonstijl. Kom  langs om ze te bekijken en we helpen je graag op weg met leuke ideeën en combinaties. voor wand en vloer.

Speel met vorm, kleur en patroon en maak iets bijzonders 

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie mozaïek tegels bekijken en leuke combinaties maken. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd. We hebben nog meer kleurrijke en decoratieve tegels in huis voor wand en vloer. Bekijk ook eens onze collectie met gekleurde tegels, patchwork tegels en vintage tegels. 

Mozaïek tegels

Venice Light Green

Mozaïek tegels

Barcelona Soft Blue

Mozaïek tegels

Barcelona Gold mat

Mozaïek tegels

Venice Mix

Mozaïek tegels

Barcelona Glossy Blue

Mozaïek tegels

Valencia Turquoise

Mozaïek tegels

Venice Pennyround Orange

Mozaïek tegels

Paris Herringbone White

Mozaïek tegels

Sevilla Oval Grey/Blue

Mozaïek tegels

Seville Light Grey 

Mozaïek tegels

Paris Octagon Mix

Paris Glossy Green 

Sevilla Pink

Paris Cube

Kasba Terra

London Chessboard

London Mix

Barcelona White Matt

Natural Stone

Amsterdam Gold Cyaan