Tegels in de slaapkamer zijn stijlvol en gemakkelijk

Een prachtige houten plankenvloer van keramische tegels maakt je kamer helemaal af. Geniet van de voordelen van keramiek en geef je woning de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Je kunt nu ook hout gebruiken in een natte ruimte als de badkamer en de keuken. Vocht en vuil krijgen geen kans op de ondoordringbare toplaag.

Charme van hout 

Kies een lichte houtlook tegel voor een  frisse en stijlvolle sfeer in de slaapkamer. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken hebben het formaat van een echte plank. Niet van echt hout te onderscheiden.  

Slaap als een vorst

Met XXL tegels creëer je rust en een luxe uitstraling. Een prachtige vloer met een subtiel beton dessin. Of ga je voor chique met een grote natuursteenlook tegel in de slaapkamer. Met tegels geef je de slaapkamer de look die jij wilt…

Gevarieerd en warm

Ga je voor een rustieke of warme uitstraling in je slaapkamer. Kies dan voor een donkere metaallook tegel of een antraciet unilook. Speel met maten en patronen voor net even wat anders.  Tegels in de slaapkamer zijn heel hygiënisch en laten zich perfect combineren met vloerverwarming. Comfort en klasse.

Laat je inspireren door tegels voor je slaapkamer

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste collectie tegels voor je slaapkamer

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie slaapkamer tegels bekijken. En voor hele scherpe prijzen. Bij Tegelmaxx slaag je altijd.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!