Serenissima_Metropolis_Amb_03 (Medium)

Serenissima Metropolis

Serenissima Metropolis is gebaseerd op de look en feel van beton. Geglazuurde porseleintegels zorgen voor een hoogwaardige tegelvloer die aansluit bij hedendaagse woonstijlen. De oppervlakken vertonen een grote verscheidenheid aan texturen en de tegels zijn beschikbaar in enkele grote formaten. De serie Metropolis is de perfecte collectie om te gebruiken in alle ruimtes van de woning. Door de hoge slijtvastheid zijn de tegels geschikt voor intensief gebruik en zakelijke  toepassingen.

serie Metropolis

3 kleuren

4 formaten

1 mozaïek

Kleuren

Grey

Sand

Titan

Formaten

De serie bestaat uit 4 formaten, waarvan 3 grootformaten:

60×60

40×80

80×80

Uitvoeringen  

Mat 

Mozaïek

Dikte

10 mm

Vormen

Rechthoek

Vierkant

Mozaïek

Kom naar de showroom voor de veelzijdige serie Serenissima Metropolis

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Serenissima tegels voor je klaar staan. De Serenissima collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Serenissima Metropolis bestaat uit 3 kleuren en een leuke mozaïek. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 grote formaten. De hoogwaardige tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook heel geschikt voor zakelijke toepassingen.  Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Metropolis.

3 kleuren in 3 grootformaten 60×60, 40×80 en 80×80 cm

Serenissima Metropolis

Grey

Serenissima Metropolis

Sand

Serenissima Metropolis

Titan

Mozaïek 30×30 cm 

Serenissima Metropolis

Mosaico Metro Grey
3×3

Mosaico Metro Sand
3×3

Mosaico Metro Titan
3×3

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!