Serenissima Metropolis
robuuste betonlook in 3 kleuren
Prachtige combinaties
op de vloer & wand overal in huis

Serenissima Metropolis

Serenissima Metropolis is gebaseerd op de look en feel van beton. Geglazuurde porseleintegels zorgen voor een hoogwaardige tegelvloer die aansluit bij hedendaagse woonstijlen. De oppervlakken vertonen een grote verscheidenheid aan texturen en de tegels zijn beschikbaar in enkele grote formaten. De serie Metropolis is de perfecte collectie om te gebruiken in alle ruimtes van de woning. Door de hoge slijtvastheid zijn de tegels geschikt voor intensief gebruik en zakelijke  toepassingen.

Metropolis

3 kleuren
4 formaten
betonlook
mozaïek

Kleuren

Grey
Sand
Titan

Formaten

60×60
40×80
80×80

Serenissima

Bekijk meer series  met stijlvolle design tegels uit Italië.

Kom naar de showroom voor de veelzijdige serie Serenissima Metropolis

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Serenissima tegels voor je klaar staan. De Serenissima collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Serenissima Metropolis bestaat uit 3 kleuren en een leuke mozaïek. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 grote formaten. De hoogwaardige tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook heel geschikt voor zakelijke toepassingen.  Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Metropolis.

3 kleuren in 3 grootformaten 60x60, 40x80 en 80x80 cmm

Grey

Sand

Titan

Mozaïek 30x30 cm 

Mosaico Metro Grey
3×3

Mosaico Metro Sand
3×3

Mosaico Metro Titan
3×3

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640