Jos Century

JOS Century

JOS Century is een houtlookserie in 3 kleuren. De charme van hout gecombineerd met het gemak van keramiek. Eenvoudig in onderhoud en geen gedoe met water en vocht. De tegels zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden door de verschillende houtpatronen op de tegels. Echte plakformaten maken de vloer helemaal af.  Maar ook op de wand kun je voor een natuurlijk effect zorgen met houtlook tegels van JOS. 

Century Storm White 25×150 cm

JOS Century

Century Natural
25×150 

JOS Century

Century Honey
25×150 

Century Oak
25×150 

Kom naar de showroom voor de houtlook serie JOS Century

In onze showroom in Hengelo hebben we alle tegels van de serie JOS Century voor je klaar staan. Maar we hebben ook andere mooie series van het tegelmerk JOS in huis. De series zijn ingedeeld in diverse stijlen en looks als betonlook, houtlook, natuursteenlook, terrazzo en retro. JOS is een oer-Hollands merk die garant staat voor een gevarieerde en moderne tegelcollectie van hoge kwaliteit. Fraai, makkelijk en toepasbaar in elke ruimte in huis. Mooi wonen hoeft helemaal niet duur te zijn! Als je de vloertegels van JOS combineert met een behaaglijk en energiebesparend vloerverwarming systeem, kies je voor comfort en duurzaamheid!

Bekijk hier alle series van JOS tegels >

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!