JOS Century
subtiele texturen van hout
Houtlook serie in 3 kleuren
In een plankformaat

JOS Century

JOS Century is een compact houtlookserie in 3 kleuren. De charme van hout gecombineerd met het gemak van keramiek. Eenvoudig in onderhoud en geen gedoe met water en vocht. De tegels zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden door de verschillende houtpatronen op de tegels. DE echte plakformaten maken de vloer helemaal af. Een keramisch parket zonder zorgen. Ook op de wand zogen de tegels voor een warm en natuurlijk accent. Je maakt het met keramische houtlook tegels JOS Century.
Let op: deze serie is niet meer leverbaar. Wellicht vind u deze houtlook tegels ook mooi.

Century

houtlook
3 kleuren
1 plankformaatKleuren

Natural
Honey
Oak

Formaat

25×150

JOS

Bekijk meer series  met stijlvolle design tegels van Hollandse bodem.

Kom naar de showroom voor de houtlook serie JOS Century

In onze showroom in Hengelo hebben we alle tegels van de serie JOS Century voor je klaar staan. Maar we hebben ook andere mooie series van het tegelmerk JOS in huis. De series zijn ingedeeld in diverse stijlen en looks als betonlook, houtlook, natuursteenlook, terrazzo en retro. JOS is een oer-Hollands merk die garant staat voor een gevarieerde en moderne tegelcollectie van hoge kwaliteit. Fraai, makkelijk en toepasbaar in elke ruimte in huis. Mooi wonen hoeft helemaal niet duur te zijn! Als je de vloertegels van JOS combineert met een behaaglijk en energiebesparend vloerverwarming systeem, kies je voor comfort en duurzaamheid!

Century Storm 25x150 cm

Century Natural
25×150 

Century Honey
25×150 

Century Oak
25×150 

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!