EnergieKer Statuario Imperiale
elegante witte marmerlook
Luxe en tijdloze uitstraling
op vloer & wand met EnergieKer Statuario Imperiale

EnergieKer Statuario Imperiale

EnergieKer Statuario Imperiale is een innovatieve en veelzijdige keramische tegelserie met een perfecte nabootsing van Statuario Imperiale marmer.  Een prachtige witte marmersoort met uitbundige grijze aderen die zo kenmerkend zijn voor dit luxe gesteente. De tegels tonen elk een eigen unieke textuur wat zorgt voor een natuurgetrouwe weergave. De tegels zijn werkelijk niet van het echt marmer te onderscheiden. De stijlvolle look sluit naadloos aan bij hedendaagse woontrends en de witte tegels laten zich prima combineren met vele woonstijlen en interieurs. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en voor het bekleden van wanden. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben ze in grote formaten voor je klaarstaan. 

Statuario Imperiale

natuursteenlook
1 kleur
3 formaten
XXL tegels

Kleur

White

Formaten

30×60
160×320
163×324

EnergieKer

Benieuwd naar andere series van EnergieKer? Kom langs in onze showroom om deze te bekijken, je bent van harte welkom.

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Statuario Imperiale

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. Deze serie bestaat uit 1 kleur in een natuursteenlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 formaten, waaronder ook een grootformaat van 163×324 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Statuario Imperiale.

Verkrijgbaar in 3 formaten: 30x60, 160x320 en 163x324 

White
160×320

White
162×342

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!