Energieker Statuario Imperiale

Energieker Statuario Imperiale

Energieker Statuario Imperiale is een innovatieve en veelzijdige serie met 1 fraaie natuursteenlook. Een prachtige witte marmersoort met kenmerkende grijze aderen. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben vele groot formaten voor je klaarstaan. 

serie Statuario Imperiale

natuursteenlook

1 kleur

Kleuren & looks

Statuario Imperiale

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Statuario Imperiale

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. Deze serie bestaat uit 1 kleur in een natuursteenlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 formaten, waaronder ook een grootformaat van 163×324 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Statuario Imperiale.

verkrijgbaar in 3 formaten: 30×60, 160×320 en 163×324 

 

Statuario Imperiale
160×320

Statuario Imperiale
162×342

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!