Keramisch hout is mooi en heel praktisch

Een prachtige houten plankenvloer van keramische tegels maakt je kamer helemaal af. Geniet van de voordelen van keramiek en geef je woning de warme en natuurlijke uitstraling van hout. En natuurlijk prima geschikt voor gebruik in de badkamer en keuken. Vocht en vuil krijgen geen kans op de ondoordringbare toplaag. Maak het met houtlook tegels. Voor op de vloer, maar ook heel mooi voor op de wand!

Lichte houtlook 

Kies een lichte houtlook tegel voor een natuurlijk en stijlvolle sfeer in je woonkamer of badkamer. Douchen en vocht zijn geen punt op houtlook tegels. De planktegels zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn leverbaar in verschillende plankformaten.  

Vintage of visgraat

Een fraaie versleten vintagelook of een oerhollandse visgraat op de vloer of wand? Het kan allemaal met keramische houttegels. Maak iets bijzonders van je woning met onze uitgebreide collectie houtlook tegels. De tegels zijn leverbaar er  in vele kleuren en houttinten.

Gevarieerd en warm

Ga je voor een rustieke of warme uitstraling in huis? Kies dan voor een donkere houttint gemixed met lichtere tinten. Houtlook tegelvloeren zijn eenvoudig te onderhouden en prima  te combineren met vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Laat je inspireren door houtlook tegels

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste houtlook tegelcollectie

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie keramische houtlook tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd. We hebben ook nog andere trendy tegellooks voor je klaarstaan. Betonlook tegelsnatuursteenlook tegels of metaallook tegels. Ook bieden wij een ruim assortiment gekleurde tegels, patchwork tegels en vintage tegels. Onder een hele kleine greep uit onze collectie

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!