Energieker Dolomite

Energieker Dolomite is een exclusieve marmerlook tegelserie gebaseerd op het oorspronkelijke materiaal uit de Dolomieten. De serie is opgebouwd uit grote formaten. De tegels en de XXL tegel slabs kunnen worden toegepast op de wand en vloer, maar ook voor het afwerken van meubilair of bijvoorbeeld een aanrechtblad. De tegels hebben een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en luxe look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. Tegels die niet te onderscheiden zijn van echt natuursteen en de perfect eigenschappen van keramiek bezitten. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben vele groot formaten voor je klaarstaan. 

serie Dolomite

 

1 kleur

1 marmerlook

 

Kleuren & looks

Dolomite

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Dolomite

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Dolomite bestaat uit 1 specifieke marmersoort die voorkomt in de Italiaanse Dolomieten. De tegels zijn verkrijgbaar in 5 formaten, waaronder ook een XXL grootformaat slab van 163×324 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen, zowel binnen als buiten.  Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Dolomite.

verkrijgbaar in 5 grote formaten: 120×120, 120×270, 80×180, 160×320, en 163×324 cm

Dolomite
120×270

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!