Serenissima Le Plance
subtiele texturen van hout
Houtlook serie in 6 kleuren
subtiele texturen van hout

Serenissima Le Plance

Serenissima Le Plance is een fraaie houtlook serie in 6 genuanceerde houtkleuren. Elegante tegels die zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling van de ruimte.  De toplaag laat de karakteristieke en golvende nerf van het hout zien. Iedere tegel heeft een eigen unieke tekening en is niet van echt hout te onderscheiden. Werken met keramisch hout is kiezen voor sfeer en gemak. En voor duurzaamheid, er hoeft geen boom gekapt te worden voor uw vloer. Eenvoudig te reinigen en vrij van onderhoud.

Le Plance

6 kleuren
1 formaat
houtlook
plankformaat

Kleuren

Bianco
Natural Feeling
Miele
Beautiful Shade
Grigio
Nordic Land

Formaat

26,5×180

Serenissima

Bekijk meer series  met stijlvolle design tegels uit Italië.

Kom naar de showroom voor de houtlook serie Serenissima Le Plance

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Serenissima tegels voor u klaar staan. De Serenissima collectie is zeer uitgebreid en omvat  bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie la Plance bestaat uit 6 fraaie houtlooks. De tegels zijn verkrijgbaar in een echt plankformaat. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen.  Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie la Plance.

6 houtlooks in plankformaat 26,5x180 cm

Bianco

Natural Feeling

Miele

Beautiful Shade

Nordic Land

Grigio

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!