- reviews -

Wij doen onze uiterste best, wat vinden onze klanten?

Ben je klant bij ons? Dan kun je onderaan de pagina een review over ons invullen. We stellen je mening zeer op prijs.

reviews
Goed
Zeer tevreden, alles was prima in orde. Genoeg keuze maar we wisten precies wat we wilden hebben.
Fam. Weegerink
Haaksbergen
reviews
Denken goed mee, dikke 10
Bij het binnenkomen sluit de entree niet goed maar ze geven je goed de tijd om op het gemak rond te lopen en je te oriënteren. Op drukke dagen duurt het wel iets langer voor je geholpen wordt. Daarentegen weten ze goed wat ze allemaal in huis hebben en kunnen daar ook vakkundig advies in geven. De collectie is veel maar wel erg goed, daarvoor een rapportcijfer 9. Qua service zijn ze erg goed, ze denken mee met levering, retour en opslag, hiervoor zeker een rapportcijfer 10. Als verbeterpunt zou ik aanraden om bedrijfskleding te dragen, dit geeft een professionele uitstraling. Al met al dik tevreden. zeker 4,5 ster waard!
Anoniem
Prima advies
Prima advies in de winkel gekregen, mooie vloer aangeschaft. Bij de levering ging er helaas iets fout, de vrachtwagen kon de spullen niet leveren op de afgesproken dag, Tegelmaxx heeft dit keurig opgelost.
Fam. Davids
Hengelo
reviews
Heel veel keuze
Veel keuze in tegels, zeer klantvriendelijk en deskundig personeel. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Nemen de tijd om de klanten te helpen en adviseren.
Fam Kuijpers
Asten
reviews
Goede service en willen echt mee denken
We zijn heel blij met de service. Fijn dat we steeds weer andere tegels mee konden nemen om te kijken wat het beste paste bij onze keuken.
I. Leusenkamp
Hengelo
Ruim assortiment
Ruim assortiment, goed geholpen en van te voren wisten we al welke style we wilden in de badkamer en toilet. Hierin ook een tegel gekocht. De keuze was ruim voldoende en de service was netjes.
Fam. Wolkotte
Hengelo
reviews
Zeer goed geholpen met alternatieve keuze
De tegels die we oorspronkelijk wilden waren niet meer te bestellen. Samen met de verkoper op zoek gegaan naar een alternatief. De tegel die we kozen hadden ze niet in de winkel maar alleen op beeld. De verkoper heeft er voor gezorgd dat er samples dezelfde week nog binnen waren zodat we de tegels toch konden zien. De keuze is perfect, veel alternatieven voor de tegels die we in eerste instantie wilden. We zouden de tegels zelf ophalen maar toch besloten om ze te laten bezorgen en dit was geen enkel probleem. Wij zullen zeker vaker bij Tegelmaxx kopen en bevelen het ook aan bij familie en vrienden.
Fam. Lambrechts
Hengelo
Waren goed voorbereid
Wij zijn tevreden over de tegels, zitten er allemaal nog op. Wij wisten van tevoren wat we wilden, waren goed voorbereid en hebben dit ook gekocht. De keuze was meer dan genoeg en de service was goed. We konden de spullen een paar dagen later al ophalen en de volle pakken die we over hadden konden retour.
Fam. Borghuis
Weerselo
reviews
Alles kunnen bekijken
We zijn via familie bij Tegelmaxx terecht gekomen, maar zijn ook bij andere tegelwinkels geweest, We waren op zoek naar houtlook tegels en deze hebben we uiteindelijk gekocht bij Tegelmaxx. Goed advies en we hebben alles kunnen bekijken wat we wilde. De tegels zijn op tijd geleverd en een ander tijdstip was geen punt en alles is zonder breuk geleverd. We zijn zeer tevreden en daarom geven we 5 sterren.
Fam. Braamhaar
Hengelo
reviews
Duidelijk en op tijd geleverd
We zijn via een collega bij Tegelmaxx terecht gekomen. Ik ben tevreden over het advies en de service. We wilden een houtlook vloer en die hebben we daar gevonden. De tegels zijn op tijd geleverd en de tegels zijn netjes gelegd en het is een mooi vloer geworden.
Dhr. Rodijk
Nijverdal
reviews
Zeer tevreden van begin tot eind
We reden in de buurt en besloten even binnen te kijken voor tegels voor de keuken, badkamer en woonkamer. We hebben onze wensen kenbaar gemaakt en de tegels gevonden die we wilden. Ongedwongen sfeer en wat ik erg waardeer is dat alle afspraken goed zijn nagekomen. Geen omkijken naar gehad, gewoon top geregeld. Het resultaat is erg mooi geworden en zijn blij met de tegels. De badkamer is echt prachtig geworden, 5 sterren van ons!
Zuidersma
Oldenzaal
reviews
Tevreden klant
Ik ben een tevreden klant en de service van Tegelmaxx is prima We kwamen blanco binnen en zijn goed geholpen. Wat mooi is dat ze boven een grote ruimte hebben met tegels op grote vlakken. Zo krijg je een goed beeld. We hebben hier alle tegels gekocht voor woonkamer, badkamer en toilet. Het is heel mooi geworden. Kan goed uit de voeten met Gert Jan, is een nuchtere kerel. Vandaag nog even gebeld voor de nalevering van enkele tegels.
Pieter Brownless
Hengelo
reviews
Echt 5 sterren waard!
Ik ben super geholpen bij Tegelmaxx. Ik had een idee en ze hebben mij een perfect alternatief aangeboden en die was ook nog goedkoper. Echt een prima service, meegeholpen met inladen en alternatief aangeboden voor het tegelwerk te maken. Ze hebben een hele ruime keuze in de winkel en dan wordt kiezen weer lastig, maar ze hebben mij prima geadviseerd in hetgeen ik wilde uitstralen in de badkamer. De prachtige witte marmerlook tegels zijn echt heel mooi. Jullie zijn echt 5 sterren waard!
Anne Tuinte
Hengelo
Goed advies en ruime keuze
We wonen in de buurt en zijn binnengestapt. We zijn goed geholpen door Bram en zijn twee keer in de winkel geweest. We waren op zoek naar een grijze tegel voor de badkamer en die hebben we hier gekocht. We zijn blij met de tegels want de badkamer is heel mooi geworden. Bedankt.
Mevr. Kuipers
Hengelo
Echt betrokken
We zijn erg tevreden met de service en het advies van Tegelmaxx. We zijn leuk geholpen door Melanie en als we in de winkel terug kwamen werden we herkend, je bent hier geen nummer maar ze zijn echt betrokken. De tegels zijn geplaatst in de badkamer en het resultaat is prachtig geworden. Het enige minpuntje is dat we tegels over hebben gehouden na de klus en die konden we niet retourneren. Al met al zijn we erg tevreden
Mevr. Daalmeijer
Hengelo
reviews
Snel nageleverd
We hadden een goed beeld van wat we wilden en daarin vonden we een ruim aanbod om uit te kiezen. Prima geholpen en goed geadviseerd door Gert jan. Service is heel goed, er waren enkele grote tegels gebroken tijdens transport en deze zijn heel snel na geleverd. Vijf sterren van ons.
Fam. Slot
Hengelo
reviews
Gevonden wat we zochten
We hebben bij Tegelmaxx gevonden wat we zochten. Een houtlook tegel om een visgraat mee te maken voor de vloer beneden. Werkt prima met de vloerverwarming. Fijn service en schappelijk geholpen door Gert Jan
Lammertse
Hengelo
reviews
Klantvriendelijke zaak met top producten
Na bijna alle badkamer- en tegelzaken in de buurt te hebben bezocht vond ik in Tegelmaxx de enige zaak die interesse toonde toen ik lopend met een rugzakje binnen kwam. Bij alle andere zaken werd ik genegeerd of alleen gelaten na een zuinig “goedemorgen”. Bram heeft de tijd voor me genomen en me geholpen met lastige vragen. Ik ben helemaal tevreden met mijn mooie tegels voor een goede prijs. Bram en zijn collega hebben zelfs geholpen om ze in de auto te laden.
Martina
Hengelo
Dik tevreden
We zijn dik tevreden over Tegelmaxx. Geweldig groot aanbod en de tegels boven zijn erg goed uitgesteld waardoor je goed alle details kunt zien. We hebben tegels voor ons hele huis gekocht. Prima uitleg en alles keurig op tijd geleverd, ondanks de Corona vertragingen.
Mevr. Drost
OIldenzaal
reviews
Erg ruime keuze
Ze hebben een erg ruime keuze tegels in de zaak. We wisten precies wat we wilden en dat konden we daar ook vinden. We zijn keurig geholpen en hebben goede uitleg gehad.
fam. Groener
Oldenzaal
reviews
Goede begeleiding
We zijn zeer tevreden over Tegelmaxx. Breed en uitgebreid assortiment en op 1e etage grote vlakken. De service is prima, en men heeft alles aan gedaan om paar zaken die niet goed gingen op te lossen. Echt goed en laagdrempelig bedrijf. Vijf sterren is op zijn plaats
Mevr. Tijink
Weerselo
reviews
Goed geholpen
We zijn 2 keer in de showroom geweest. Ze hebben een prima en uitgebreid assortiment en zijn geslaagd in wat we zochten. Ik ben erg tevreden over de service en het advies en zijn goed geholpen. Alles is op tijd geleverd.
Marieke
Saasveld
reviews
Super mooie tegels
Aardig en vriendelijke Verkopers. Super mooie tegels van alles erbij ( vintage, handgebakken veel keuze) heel mooi Winkel
Melanie Krause
Hengelo
reviews
No nonsense
Ruim, modern en verfrissend assortiment. Zeker op de 1e etage met ruime vloervlakken. Zo krijg je echt een goed beeld van de vloer. Hierdoor hebben we een tegel uitgezocht die we anders nooit gekozen zouden hebben. Dit kwamen we niet bij andere zaken tegen waar we geweest zijn. No-nonsense aanpak, helder en vakkundig. Alle afspraken zijn nagekomen. Vijf sterren!
Martijn Harink
Hengelo
reviews
Doen wat ze beloven
Erg tevreden met Tegelmaxx. We zijn via de aannemer hier terecht gekomen en we hebben alles als prettig ervaren. Betrokken medewerkers en ze maken een goede inschatting wat we precies wilde. Ruim assortiment en de levering geheel volgens afspraak. We hebben een fraaie pvc vloer en tegels voor de badkamer aangeschaft. Kan niet beter dus van mij hebben ze de 5 sterren echt verdiend.
Mevr. Feij
Hengelo
reviews
Er ligt genoeg
Super assortiment in de showroom, er ligt genoeg! Ik kon vinden waar ik naar op zoek was. Verder goede uitleg en prima service. Gewoon 5 sterren waard
Dave van der Weij
Hengelo
reviews
Perfect geregeld
Wij zijn tevreden over Tegelmaxx. De levering is perfect geregeld want het was lastig om tijdens Corona transport van Italië naar Nederland te regelen. Ruim voldoende assortiment in de showroom en een goede prijs.Het contact met Gert Jan was prettig. Vijf sterren van ons.
Dhr. de Wit
Delden
reviews
Denken met je mee
Fijn ontvangst in de showroom gehad. Ruime collectie bekeken en we zijn tevreden over het meedenken en ideeën die zijn aangereikt. Uiteindelijk gekozen voor een mooie grote wandtegel en patchwork tegels voor op de vloer. Service is top. We geven Gert-Jan vijf sterren
Dhr. Padberg
Weerselo
reviews
Klant is koning
Al vaker iets bekeken en soms gekocht bij Tegelmaxx. Echt uitzonderlijke klantvriendelijkheid!
Hannie Droste
Weerselo
reviews
Alles op voorraad
Top bedrijf. Gewoon normaal, laagdrempelig, super prijzen en alles op voorraad. Ik stond binnen een half uur buiten, alles geregeld. En verschil met concurrenten bijna 15% voordeliger. Top. Bedankt Gert Jan.
Christian Bouwman
reviews
Erg mooie zaak
Hele mooie zaak waar wie ons hebben georiënteerd voor onze nieuwe woning. We werden geholpen door een vriendelijke man die ondanks we niet de intentie hadden direct iets te kopen toch veel moeite in onze vragen stak. We hebben de hele zaak gezien en alles met elkaar vergeleken. Ook hebben we een aantal prijzen op kunnen vragen voor wanneer we weer terug komen. Wij gaan bij Tegelmaxx onze tegels halen voor ons nieuwe huis, dat staat vast.
Fam. Wouterse
Enschede
reviews
Mooiste tegels voor de beste prijs
We zijn erg tevreden! Goed advies, ruime keuze en prima prijs!
Jan en Eveline
reviews
Klantvriendelijk
Teveel om op te noemen maar deskundig advies van Gert Jan op de eerste plaats. En de klantvriendelijkheid van Tegelmaxx is ook super.
Mirjam Benerink

Plaats een review