Quintessenza Alchimia

Quintessenza Alchimia is een bijzondere serie met een prachtig effect. Combineer creatief met de vergrijsde kleuren en sfeervolle decors. De tegels zijn zeshoekig waardoor er bijzonder legpatronen ontstaan. De zoektocht naar de Steen der Wijzen was een van de grootste uitdagingen voor de alchemisten in de oudheid. Deze magische stof stond voor de geheimen van het leven en materie. Het werd als elixer van de eeuwige jeugd voorgesteld of zou in staat zijn om onedele metalen in goud te veranderen. De Alchimia serie is geïnspireerd door de alchemisten uit de oudheid. Met deze tegels heb je mooie en sfeervolle wanden en vloeren met net die extra touch.

Serie Alchimia

6 kleuren

1 formaat

Hexagonaal

Kleuren 

Ars

Elisir

Esagono Bianco

Esagono Grigio

Esagono Nero

 

Formaten

De serie bestaat uit 1 formaat:

26,6×23

Uitvoering

Mat 

Kom naar de showroom en bekijk de bijzondere serie Quintessenza Alchimia

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Quintessenza tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Quintessenza Alchimia bestaat uit 8 kleurcombinaties. De tegels hebben een hexagonale vorm, oftewel zeshoekige vorm. Ze zijn verkrijgbaar in één formaat. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Je bent zeer welkom in onze showroom. Bekijk ook de uitgebreide folder van de serie Alchimia.

Ars Mix 1

Alchimia Ars mix 1
26,6×23

Elisir tegel

Alchimia Elisir
26,6×23

Ars Mix 2 Alchimia

Alchimia Ars mix 2
26,6×23

Bianco zeshoek

Alchimia Esagono Bianco
26,6×23

Grigio zeshoek

Alchimia Esagono Grigio
26,6×23

Quintessenza Alchimia Nero Zeshoek

Alchimia Esagono Nero
26,6×23

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!