Met betonlook tegels leg je de basis

Ga je voor robuust, kies dan voor betonlook tegels. Geraffineerde dessins en subtiele kleurschakeringen vormen de basis voor uw interieur. Betonlook tegels zijn er in veel kleuren en tinten en geven de vloer of wand een moderne en rustige uitstraling. We hebben ze op voorraad in vele formaten en xxl uitvoeringen.

Beton past altijd 

Met een lichte betonlook tegel creëer je een bijzondere look in je woning. De neutrale tinten laten zich perfect combineren met alle kleuren en woonstijlen.  En je kunt altijd veranderen met je interieur. Beton past altijd!

Vloer en wand

Betonlook tegels kun je ook prima gebruiken voor op de wand. Geef je badkamer een industriële look. De grijstinten passen mooi bij alle soorten en kleuren meubilair en sanitair.

Donkere betontinten

Ga je voor de charme van een donkere vloer of wand? Bekijk dan onze donkere betonlook tegels in diverse antraciet tinten. Warm en chique! Betonlook tegels zijn eenvoudig in onderhoud en goed te combineren met vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Laat je inspireren door betonlook tegels

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste betonlook tegelcollectie

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie keramische tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd. We hebben ook nog andere trendy tegellooks voor je klaarstaan. Houtlook tegels, natuursteenlook tegels of metaallook tegels. Ook bieden wij een ruim assortiment gekleurde tegels, patchwork tegels en vintage tegels. Onder een hele kleine greep uit onze collectie

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!