Betonlook tegels
de perfecte basis
XXL tegels
robuuste uitstraling overal in huis

Met betonlook tegels leg je de basis

Ga je voor robuust, kies dan voor betonlook tegels. Geraffineerde dessins en subtiele kleurschakeringen vormen de basis voor uw interieur. Betonlook tegels zijn er in veel kleuren en tinten en geven de vloer of wand een moderne en rustige uitstraling. We hebben ze op voorraad in vele formaten en xxl uitvoeringen.

Beton past altijd

Met een lichte betonlook tegel creëer je een bijzondere look in je woning. De neutrale tinten laten zich perfect combineren met alle kleuren en woonstijlen.  En je kunt altijd veranderen met je interieur. Beton past altijd!

Vloer en wand

Betonlook tegels kun je ook prima gebruiken voor op de wand. Geef je badkamer een industriële look. De grijstinten passen mooi bij alle soorten en kleuren meubilair en sanitair.

Donkere betontinten

Ga je voor de charme van een donkere vloer of wand? Bekijk dan onze donkere betonlook tegels in diverse antraciet tinten. Warm en chique! Betonlook tegels zijn eenvoudig in onderhoud en goed te combineren met vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Kom naar de showroom en bekijk de onze betonlook tegelcollectie

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie keramische tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd. We hebben ook nog andere trendy tegellooks voor je klaarstaan. Houtlook tegels, natuursteenlook tegels of metaallook tegels. Ook bieden wij een ruim assortiment gekleurde tegels, patchwork tegels en vintage tegels. Onder een hele kleine greep uit onze collectie

Betonlook 30x60, 60x60 en 60x120 cm

Betonlook tegel 60×60

Betonlook tegel 60×60

Betonlook tegel 60×60

Betonlook tegel 60×120

Betonlook tegel 60×120

Betonlook tegel 30×60

Bekijk betonlook tegelseries bij Tegelmax

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640