Quintessenza Porticciolo bar

Quintessenza Porticciolo

Quintessenza Porticciolo is een robuuste en stoere tegelserie. Tegelijkertijd is deze Porticciolo serie elegant en tijdloos. Houd je van deze combinatie dan kan deze serie wel wat voor jou zijn. De matte, effen tegels in mooie naturel tinten hebben een klein reliëf waardoor het resultaat rustig maar allesbehalve saai is. De Brezza di Mare of di Terra bestaan uit een combinatie van verschillende decors en hebben de uitstraling van prachtige oude en verweerde planken. Combineer de verschillende kleuren voor een bijzonder effect op jouw wanden in de keuken, badkamer, woonkamer of hal. Laat je inspireren en kom naar onze showroom.

Serie Porticciolo

5 kleuren

1 formaat

Rechthoek

Mat 

Klein reliëf

Wandtegel

 

Kleuren 

Bianco

Beige

Grigio

Brezza di Mare

Brezza di Terra

 

Formaten

De serie bestaat uit 1 formaat, 

5×25

Diktes

9 mm

 

Kom naar de showroom en bekijk de bijzondere serie Quintessenza Porticciolo

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Quintessenza tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Quintessenza Porticciolo bestaat uit 5 kleuren. De tegels hebben de uitstraling van prachtige oude en verweerde planken. Ze zijn verkrijgbaar in één formaat. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Je bent zeer welkom in onze showroom. Bekijk ook de uitgebreide folder van de serie Porticiolo.

Bianco tegel

Bianco
5×25

Beige tegel

Beige
5×25

Quintessenza Porticciolo Grigio

Grigio
5×25

Quintessenza Porticciolo di Mare

Brezza di Mare
5×25

Quintessenza Porticciolo Brezza

Brezza di Terra
5×25

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!