Quintessenza Porticciolo bar

Quintessenza Porticciolo

Quintessenza Porticciolo is een robuuste en stoere tegelserie. Tegelijkertijd is deze Porticciolo serie elegant en tijdloos. Houd je van deze combinatie dan kan deze serie wel wat voor jou zijn. De matte, effen tegels in mooie naturel tinten hebben een klein reliëf waardoor het resultaat rustig maar allesbehalve saai is. De Brezza di Mare of di Terra bestaan uit een combinatie van verschillende decors en hebben de uitstraling van prachtige oude en verweerde planken. Combineer de verschillende kleuren voor een bijzonder effect op jouw wanden in de keuken, badkamer, woonkamer of hal. Laat je inspireren en kom naar onze showroom.

Serie Porticciolo

5 kleuren

1 formaat

Rechthoek

Mat 

Klein reliëf

Wandtegel

Kleuren 

Bianco

Beige

Grigio

Brezza di Mare

Brezza di Terra

Formaten

De serie bestaat uit 1 formaat, 

5×25

Diktes

9 mm

Kom naar de showroom en bekijk de bijzondere serie Quintessenza Porticciolo

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Quintessenza tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Quintessenza Porticciolo bestaat uit 5 kleuren. De tegels hebben de uitstraling van prachtige oude en verweerde planken. Ze zijn verkrijgbaar in één formaat. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Je bent zeer welkom in onze showroom. Bekijk ook de uitgebreide folder van de serie Porticiolo.

Bianco tegel

Bianco
5×25

Beige tegel

Beige
5×25

Quintessenza Porticciolo Grigio

Grigio
5×25

Quintessenza Porticciolo di Mare

Brezza di Mare
5×25

Quintessenza Porticciolo Brezza

Brezza di Terra
5×25

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!