Candia Chambord kasteelvloer tegels

Candia Chambord is een fraaie tegelserie waarmee je een perfecte imitatie maakt van een oude kasteelvloer. De keramische tegels zien er verouderd en gebruikt uit, wat een levendig effect geeft. De randen van de tegels zijn licht gekarteld en het er zitten onregelmatigheden in de toplaag van de tegel om dit effect te versterken. De tegels hebben een verschillend formaat om typische kasteelvloer legpatronen te kunnen maken, zoals een Romaans verband. Maar er zijn ook andere patronen mogelijk met deze tegels. De serie omvat 3 rustieke kleuren die heel goed te combineren zijn met vele woonstijlen. We hebben een mooie selectie van kasteelvloer tegels in ons assortiment voor je klaar staan.

Serie Chambord

3 kleuren

4 formaten

modulair

diverse legpatronen mogelijk

gerectificeerd

Kleuren

Sand

Cement 

Carbon

Formaten

De serie bestaat uit 4 formaten:

30×60 

60×60 

60×90 

90×90 

Kom naar de showroom voor de prachtige kasteelvloer tegels van Candia Chambord

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van mooie kasteelvloer tegels voor je klaar staan van diverse merken waaronder de Candia Chambord. De sterke keramische tegels zijn te gebruiken in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. De tegels zijn bestand tegen vuil en vocht dor de ondoordringbare toplaag. Er zijn ook tegels voor een kasteelvloer verkrijgbaar met natuursteen tegels, maar deze zijn poreus en dus erg gevoelig voor vocht en moeten regelmatig worden behandeld. Met een keramische tegel heeft u hier geen last van. Kom langs en we helpen je graag verder met een mooie kasteelvloer met modulaire keramische tegels. Wil je meer kasteelvloeren bekijken? We hebben ook de Coem Loire in huis. Een perfecte nabootsing van kasteelvloer tegels gebaseerd op vloeren uit oude Franse gebouwen.

Prachtige kasteelvloer tegels in 3 rustieke kleuren

Candia Chambord in 30×60, 60×60, 60×90 en 90×90 cm.

Sand
60×90

Cement
60×90

Candia Chambord

Carbon
60×90

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels ook thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!