-Vloertegels-

Met vloertegels leg je de basis

De vloeren in de woning vormen de basis voor je inrichting en zijn bepalend voor de sfeer. Met keramische vloertegels geef je de ruimte de sfeer die past bij jouw woonstijl.  Kies voor duurzaamheid, conform en gemak. Kom  langs in onze showroom in Hengelo en bekijk de grote collectie vloertegels en grote vloervlakken voor een nog betere indruk.

Houten vloertegels voor je woonkamer

VloertegelsBen je een liefhebber van een houten vloer, maar zit niet te wachten op het onderhoud dat dit type vloer met zich meebrengt? Kies dan voor keramische houtlook vloertegels die gemakkelijk schoon te houden zijn en die geen onderhoud vergen. Een échte houten vloer moet u om de vier jaar schuren en lakken. Een houtlook keramische vloer gaat wel 50 jaar mee zonder enig onderhoud. Reken maar uit wat de besparing in tijd en geld is. En de keramische houtlook tegel is niet van echt te onderscheiden. En heel duurzaam, er hoeven immers geen bossen gekapt te worden voor een houtlook vloer.

Douchen op keramische houten planken

VloertegelsEen houten vloer in de badkamer? Geen goed idee toch? Wel met keramische houtlook vloertegels die verkrijgbaar zijn in dezelfde afmetingen als houten planken. De tegels bieden de charme van hout en de voordelen van keramiek: waterafstotend, eenvoudig te reinigen, slijtvast en duurzaam in gebruik. Wij hebben een ruime collectie houtlook tegels die je niet van echt kunt onderscheiden. Je voelt zelfs de de houtnerf.

De mooiste vloertegels in je keuken

De keuken is een belangrijke ruimte in je huis. Het is de plek om te koken, maar ook vaak om samen te eten. Zowel ’s ochtends als ’s avonds vormt de keuken het hart van je woning en dat wil je ongetwijfeld in jouw stijl doen. Met onze uitgebreide collectie vloertegels creëer je de juiste sfeer voor uw keuken. Ga voor oudhollands met een fraai mozaïek of creëer een ruimtelijk effect met een grote betonlook tegel. Kom langs en bekijk de 
onze grote collectie vloertegels 

Bekijk onze inspiratie pagina’s boordevol sfeerfoto’s van prachtige vloertegels

Houtlook tegels >                                                            Betonlook tegels >

Vloertegels

Vloertegels

Natuursteenlook tegels >                                                  XXL tegels >

Wil je zelf aan de slag om tegels te combineren en eigen ontwerpen te maken

Ga dan naar onze tegelviewer en maak de mooiste ontwerpen met onze complete tegelcollectie. Je kunt ook de wanden kleuren in iedere kleur die jij mooi vindt.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!