Energieker Bernini

Energieker Bernini is een innovatieve serie met 2 fraaie natuursteenlooks in marmer. De tegels zijn door de nieuwste inoovaties niet te onderscheiden van echt marmer. De keramische tegels hebben een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en luxe uitstraling van de ruimte, welke naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn voornamelijk leverbaar in grote tot zeer grote formaten (slabs) en zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand. De serie Bernini is ontworpen voor particulier en zakelijk gebruik, binnen en buiten. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken.  

serie Bernini

natuursteenlook

2 kleuren

Kleuren & looks

Bernini 

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Bernini

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Bernini bestaat uit 6 kleuren in betonlook en 1 bijpassende mozaïek. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 formaten, waaronder ook een grootformaat van 60×120 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Bernini.

verkrijgbaar in 5 formaten: 120×120, 120×270, 80×180, 163×324, 160×320 en 80×180 cm

Energieker Bernini

Bernini
120×270

Bernini
120×270

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!