Beste Koop buitentegels

Ga voor comfort, luxe en gemak in de tuin, overkapping of dakterras met de oersterke keramische Beste Koop buitentegels. En we zeggen niet voor niets de beste koop, want ze zijn erg voordelig en overzichtelijk ingedeeld in twee vaste prijsklassen. U betaalt €72,50 voor de 60×60 cm tegels en €85 voor de 90×90 cm tegels. De tegels zijn gemaakt met een volle massa van 3 cm dik en dus zeer sterk en niet te verslijten! Vocht, vuil en krassen krijgen geen kans en de keramische buitentegels zijn eenvoudig schoon te maken. Geen groenaanslag meer op uw terras. Kom ze bekijken in onze showroom!

Maak het betonlook

De collectie van beste koop buitentegels omvatten mooie en robuuste betonlook tegels in 3  rustige kleuren: beige, grijs en antraciet. De buitentegel is ook als XXL tegel verkrijgbaar van 90×90 cm met kenmerkende subtiele kleurschakeringen. Betonlook tegels zijn tijdloos en passen bij ieder meubilair op terras of patio. Ook mooi voor het dakterras!

Een buitenvloer zonder gedoe 

Gen gedoe meer met de hogedrukspuit, nooit meer vetvlekken op uw terras na een feestje en geen krassen meer!  De oersterke tegels zijn kleurvast en zijn eenvoudig te reinigen met lauw water, net als de keramische tegels in huis. De tegels zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en hebben  een perfect loopcomfort. Een sieraad voor iedere tuin of terras.

Lekker groot met XXL

Ga voor een rustige uitstraling met de grote  XXL tegels uit de beste koop tegelcollectie in het formaat 90×90 cm. Veel tegel en weinig voegwerk, voor een fraaie en robuuste uitstraling van het terras. De XXL tegels zijn in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar met een perfect loopcomfort. Ze zijn dus ook heel geschikt om te gebruiken als looppad rondom de woning en zelfs voor de oprit.

Comfort voor een vaste lage prijs 

Ga voor comfort, luxe en gemak in de tuin, overkapping of dakterras met de oersterke Beste Koop buitentegels. En we zeggen niet voor niets de beste koop, want ze zijn erg voordelig en overzichtelijk ingedeeld in twee vaste prijsklassen. U betaalt  € 72,50 voor de 60×60 cm tegels en € 85,- voor de 90×90 cm tegels. Kom ze  bekijken in de showroom!

Beste Koop buitentegels zijn altijd scherp geprijsd

De collectie van Beste Koop tegels is bijzonder en uniek en ingedeeld in twee vaste en voordelige prijsgroepen; € 59,90 en € 79,90 per m2.  Niet alleen helder en overzichtelijk, maar zo weet u ook waar je aan toe bent én dat je nooit een euro teveel betaald. Gegarandeerd de Beste Koop dus. Een uitstekende collectie tegels voor wand en vloer, geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit en met een zeer gunstige prijs.  Kom de Beste Koop tegelcollectie bekijken in onze showroom in Harderwijk. De tegels staan overzichtelijk opgesteld en we helpen u graag verder met alle mogelijkheden en toepassingen van deze tegels. Ook kunnen we het verwerken van de tegels voor u verzorgen. We werken samen met vaste en ervaren vakspecialisten. We hebben ook zeer scherp geprijsde tegels voor in huis uit de Beste Koop collectie.

Betonlook 60x60x3

Outdoor Beton Light Grey
Afmeting 60 x 60 cm

New beton Grit grey
Afmeting 60 x 60 cm

Outdoor Beton Basalt Antraciet 
Afmeting 60 x 60 cm

Outdoor Beton Antracite
Afmeting 60 x 60 cm

Outdoor Beton Beige
Afmeting 60 x 60 cm

Stonelook 60x60x3

Outdoor Stone Black
Afmeting 60 x 60 cm

Outdoor Stone Grey
Afmeting 60 x 60 cm

Uni 60x60x3

Outdoor Uni Warm Grey 
Afmeting 60 x 60 cm

Outdoor Uni Greige
Afmeting 60 x 60 cm

Uni 90x90x3

Outdoor Uni Warm Grey 
Afmeting 90×90 cm

Outdoor Uni Warm Grey 
Afmeting 90×90 cm

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!