Tuscania Slash 

 Tuscania Slash is een elegante natuursteenlook serie met de uiterlijke kenmerken van een leisteen. De tegels tonen de kenmerkende gelaagde scherven zoals het oeroude gesteente. De texturen met subtiele kleurnuances verschillen per tegels en dat zorgt voor een natuurgetrouwe weergave op de vloer of wand. Verkrijgbaar in 5 rustieke kleuren die zich prima laten combineren met vele woonstijlen. Ga voor een tijdloze en stijlvolle look met de deze fraaie tegelserie. Vakmanschap en traditie uit het hart van Italië komen samen in de serie Slash. Kom ze bekijken in onze showroom.

Slash

natuursteenlook

mat  

1 formaat 

5 kleuren

60×60

 

Kleuren

 

Almond

Anhtracite

Dark Grey

Ivory

Mid Grey

Kom langs voor de elegante natuursteenlook tegelserie Tuscania Slash

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van de mooiste series van het Italiaanse topmerk Tuscania voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder zijn eigen thema en inspiratiebron. De serie Slash omvat 5 kleuren in het formaat 60×60 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand overal in huis. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook geschikt voor zakelijke toepassingen.

Tuscania Slash 5 kleuren in 60×60 cm

Tuscania Slash

Ivory
60×60 cm

Tuscania Slash

Almond 
60×60 cm

Tuscania Slash

Mid Grey
60×60 cm

Dark Grey
60×60 cm

Tuscania Slash

Anthracite
60×60 cm

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!