Tuscania Slash
stoere natuursteenlook in 5 kleuren
Prachtige combinaties
op de vloer of wand in iedere ruimte van de woning

Tuscania Slash 

 Tuscania Slash is een elegante natuursteenlook serie met de uiterlijke kenmerken van een leisteen. De tegels tonen de kenmerkende gelaagde scherven zoals het oeroude gesteente. De texturen met subtiele kleurnuances verschillen per tegels en dat zorgt voor een natuurgetrouwe weergave op de vloer of wand. Verkrijgbaar in 5 rustieke kleuren die zich prima laten combineren met vele woonstijlen. Ga voor een tijdloze en stijlvolle look met de deze fraaie tegelserie. Vakmanschap en traditie uit het hart van Italië komen samen in de serie Slash. Kom ze bekijken in onze showroom.

Slash

5 kleuren
1 formaat
natuursteenlook
wand en vloer

Kleuren

Almond
Anhtracite
Dark Grey
Ivory
Mid Grey

Formaat

60×60

Uitvoering

mat

Kom langs voor de elegante natuursteenlook tegelserie Tuscania Slash

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van de mooiste series van het Italiaanse topmerk Tuscania voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder zijn eigen thema en inspiratiebron. De serie Slash omvat 5 kleuren in het formaat 60×60 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand overal in huis. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook geschikt voor zakelijke toepassingen.

Tuscania Slash 5 kleuren in 60x60 cm

Ivory
60×60 cm

Almond 
60×60 cm

Mid Grey
60×60 cm

Dark Grey
60×60 cm

Anthracite
60×60 cm

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!