Maak het groots met XXL tegels

Tegels worden gevarieerder maar ook steeds groter.  XXL tegels zijn momenteel de trend in tegelland en steeds meer mensen kiezen voor de rust die een tegelvloer met grote tegels uitstraalt. XXL tegels zijn in veel grote formaten, looks en kleuren bij ons verkrijgbaar. 

Grote tegels, weinig voegen 

Werken met grote tegels zorgt ervoor dat je veel minder voegen hebt en deze combinatie geeft rust aan de kamer. Zeker als je voor een lichte en neutrale kleur kiest met een subtiel patroon 

Wat is XXL?

Wij bieden u prachtige tegels in vele grootformaten als 70×70, 80×80, 
90×90 tot 150×150 cm. Maar ook grote rechthoeken van 60×90, 80×120 en 120×180 cm. Ofwel XXL tegels zijn dus echt extra extra large!

XXL looks

Groot formaat tegels zijn leverbaar in houtlook plankformaten en in vele andere trendy looks als natuursteenlook of ijzerlook. Of wat dacht je van een verweerde koperlook tegel van 60×120 aan de wand of een subtiele betonlook tegel van 40×80 op de vloer.

Laat je inspireren door XXL tegels

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste collectie XXL tegels

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een fraaie collectie keramische tegels in groot formaat bekijken op ruime vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd. We hebben ook nog trendy tegellooks voor je klaarstaan. Betonlook tegelshoutlook tegels of metaallook tegels. Ook bieden wij een ruim assortiment gekleurde tegels, patchwork tegels en vintage tegels. Onder een hele kleine greep uit onze collectie

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!