JOS tegels van Hollandse bodem

JOS tegels is sinds 1977 thuis in tegels! Een oer Hollands merk met een nuchtere insteek; geen gedoe maar eenvoudig mooi en goed met keramische tegels. Duurzaam en eerlijk. Met een schat aan ervaring weet JOS precies waar het om draait. JOS. biedt een compact maar sterk en vooral een goede collectie van wand- en vloermogelijkheden.  De series van JOS tegels omvatten alle moderne woontrends en passen in ieder interieur. Kies de look die het best past en geef de woning de uitstraling die je wilt. Een mooie tegelvloer of wand is immer de basis van de inrichting. Fraai, makkelijk en toepasbaar voor elke ruimte in je huis. JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen, terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Met JOS. tegels leg je de basis!

JOS Houtlook tegels 

JOS Century

JOS Century is een houtlookserie in 3 kleuren. De charme van hout gecombineerd met het gemak van keramiek. Eenvoudig in onderhoud en geen gedoe met water en vocht. De tegels zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden door de verschillende houtpatronen op de tegels.

Bekijk de serie >

JOS Hout  

JOS Hout is moderne houtlook serie in 5 perfect nagebootste houtsoorten, van licht tot donker. De look van hout met kenmerkende houtstructuren die per tegels verschillen. Leuk op de vloer, maar ook leuk als accent op de wand of een gedeelte van de wand als lambrisering

Niet meer leverbaar

JOS Warmhout

JOS Warmhout is een houtlookserie in 5 lichte kleuren. Het formaat is geschikt voor het maken van een visgraat patroon. Een natuurlijke uitstraling samen met de voordelen van keramische tegels. Eenvoudig schoon te maken en geschikt voor elke ruimte in de woning.

Bekijk de serie >

JOS Woodmania  

OS Woodmania is een houtlookserie in 4 fraaie houtsoorten en een echt plankformaat van 20×120 cm. Een parketvloer zonder onderhoud en een vloer die eenvoudig schoon te maken is. De charme en natuurlijke uitstraling van hout samen met het gemak van keramiek.

Bekijk de serie >

JOS Natuursteenlook tegels 

JOS Disi

JOS Disi is fraaie serie tegels in een natuursteenlook. De serie omvat 4 rustieke kleuren en vormen de basis voor iedere woonstijl. De subtiele patronen zijn uniek op iedere tegel en geven de vloer een elegante uitstraling. Het grote formaat duidelijk voor minder zichtbare voegen

Bekijk de serie >

JOS Reused  

JOS Reused is hippe natuursteenlook tegelserie in 4 moderne kleuren. Een perfecte nabootsing van een echt natuursteen met de kenmerkende subtiele kleurschakeringen en patronen. Alle tegels hebben een eigen unieke print voor een hele fraaie look.

Bekijk de serie >

JOS Storm

JOS Storm omvat een serie tegels in een elegante natuursteenlook. De serie bestaat vormt de basis voor iedere woonstijl. De subtiele patronen verschillen per tegel en geven de vloer een natuurlijke uitstraling.

Bekijk de serie >

JOS Betonlook en Terrazzo tegels 

JOS Derby

JOS Derby is een robuuste betonlook serie in 4 moderne kleuren en 2 grote formaten. De kleuren zijn neutraal waardoor ze een goede basis vormen voor ieder interieur. De fijne kleurschakeringen in de toplaag samen met de verschillende patronen geven de vloer een krachtige en rustige uitstraling.

Bekijk de serie >

JOS Venetië  

JOS Venetië is fraaie terrazzo tegelserie geïnspireerd op de kenmerkende vloeren uit Italië. Ga je voor een aparte stijl en een tijdloos effect in je woning, dan kies je voor deze mooie tegels. De serie omvat 4 kleuren in een perfecte nabootsing van echt terrazzo gesteente.

Bekijk de serie >

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!