JOS
stijlvolle tegels in vele varianten
Vele kleuren en looks
Oer Hollands toptegels voor wand en vloer

JOS tegels van Hollandse bodem

JOS tegels is sinds 1977 thuis in tegels! Een oer Hollands merk met een nuchtere insteek; geen gedoe maar eenvoudig mooi en goed met keramische tegels. Duurzaam en eerlijk. Met een schat aan ervaring weet JOS precies waar het om draait. JOS. biedt een compact maar sterk en vooral een goede collectie van wand- en vloermogelijkheden.  De series van JOS tegels omvatten alle moderne woontrends en passen in ieder interieur. Kies de look die het best past en geef de woning de uitstraling die je wilt. Een mooie tegelvloer of wand is immer de basis van de inrichting. Fraai, makkelijk en toepasbaar voor elke ruimte in huis. JOS. ziet graag dat iedereen leuk, makkelijk en vooral mooi kan wonen, terwijl dat helemaal niet duur hoeft te zijn. Met JOS tegels leg je  basis! 
Let op: deze serie is niet meer leverbaar. Wellicht vind u deze houtlook tegels ook mooi.

JOS tegels

9 series
4 looks
14 formaten
wand & vloer
mozaïek
decor

Looks

Beton
Natuursteen
Hout
Terrazzo

Formaten

30×30
60×60
80×80
20×90
20×120
40×120

Mooi wonen 

JOS is een Hollands merk met een gevarieerde en moderne tegelcollectie van hoge kwaliteit. Fraai, makkelijk en overal in huis te gebruiken.

JOS tegels collectie

Voor elke gewenste sfeer en uitstraling in huis is er wel een  JOS tegels serie welke aansluit bij uw wensen. Onder treft u een overzicht van alle series in de gevarieerde collectie van Hollandse bodem.