Energieker Oxidatio

Energieker Oxidatio is een innovatieve en veelzijdige metaallook serie 5 fraaie geoxideerde metalen. De neutrale kleuren passen bij ieder interieur. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben vele groot formaten voor je klaarstaan. 

serie Oxidato

metaallook

5 kleuren

 

Kleuren & looks

Lithium

Titanium

Tellurium

Vanadium

Pilladium

 

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Oxidatio

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Oxidatio bestaat uit 5 kleuren. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 formaten, waaronder ook een grootformaat van 160×320 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Oxidatio.

verkrijgbaar in 3 formaten: 120×120, 120×270 en 160×320 cm

Lithium
120×270

Titanium
120×270

Tellerium
120×170

Energieker Oxidatio

Vanadium
120×270

Energieker Oxidatio

Palladium
120×270

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!