Serenissima tegels

Serenissima tegels

Serenissima tegels onderscheiden zich door creativiteit en functionaliteit. De veelzijdige series van het merk hebben ieder een eigen thema die naadloos aansluit bij de hedendaagse trends in woonstijlen. De hoogwaardige porseleinen keramiek tegels kunnen worden toegepast in iedere ruimte van de woning, op wand en vloer. Elegante kleuren en looks creëren een bijzonder accent in huis. De series zijn omvatten vele uitvoeringen en een ruim aanbod in grote formaten. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series voor u klaar staan. Kom ze bekijken en ervaar zelf deze  originele design tegels uit Italië. 

9 inspirerende series

Prachtige series van Serenissima met gevoel voor design en stijl. Alle series omvatten naast de basistegels ook bijpassende decors, bricks en mozaïeken. 

76 moderne kleuren

De kleuren uit de series zijn uiteenlopend en voor ieder interieur is er een passende kleur beschikbaar. De moderne en neutrale kleuren vormen de basis.

8 verschillende vormen

Bijzondere vormen maken het verschil op wand of vloer. Serenissima biedt vele vormen zoals vierkanten, rechthoeken, zeshoeken, bricks en mozaïeken.

24 formaten

Voor iedere toepassing op vloer of wand kunt u kiezen uit een groot aanbod aan formaten. Van de kleinste mozaïek tegeltjes tot zeer grote tegels van 80×180 cm.

16 afwerkingen toplaag

Door de grote verscheidenheid in de afwerkingen van de toplaag kunt u werkelijk iedere of look creëren. Glad, structuur, mat, decoren, natuursteen, beton, en half-glans.

3 tegeldiktes

De tegels zijn verkrijgbaar in 3 verschillende diktes: standaard tegels van 8,5  mm en 10 mm en  grote formaten zijn verkrijgbaar in een dikte van 19 mm.

Laat je inspireren door het fraaie design van Serenissima tegels 

Kom naar onze showroom en ervaar de klasse en uitstraling van de prachtige tegelseries van Serenissima. Alle series zijn toonbeeld van design en vormgeving.  Voor iedere stijl, voor ieder interieur en voor iedere toepassing is er een tegel die aansluit bij uw woonwensen. De tegels in alle series omvatten in diverse grote formaten. Ook voor buiten op het terras zijn keramische grootformaat tegels verkrijgbaar. 

NIEUW: Concreta

De charme en natuurlijke uitstraling van natuursteen gaan samen met het gemak van keramiek in de serie Serenissima Concreta. Een prachtige serie tegels voor de vloer en wand. De tegels zijn verkrijgbaar in vier rustieke kleuren die de basis vormen voor elk interieur. Met een breed scala aan formaten en vergezeld door unieke decoraties en mozaïeken.

Bekijk de serie >

Evoca  

Serenissima Evoca is een veelzijdige betonlook serie in 5 rustieke kleuren. De serie omvat naast de genuanceerde basistegels ook enkele mozaïeken, decortegels en een licht gebogen brick. Vakmanschap en traditie komen samen in deze geweldige serie. Maak de mooiste combinaties en geef je ruimte een bijzondere uitstraling.

Bekijk de serie >

Costruire

Serenissima Costruire is een innovatieve en veelzijdige serie met fraaie rustiek basiskleuren en prachtige metaallooks. De tegels kunnen worden gecombineerd met bijpassende decors, mozaïeken of een 3dbrick. Klei en metaal zijn de basisthema’s in deze serie en sluiten aan bij hedendaagse trends.

bekijk de serie >

Le plance

Serenissima Le Plance is een genuanceerde grootformaat houtlook tegelserie in 6 natuurlijke houtkleuren. Elegante tegels die zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling van de ruimte.  De toplaag laat de karakteristieke en golvende nerf van het hout zien die verschillend is op iedere tegel. 

bekijk de serie >

Metropolis

Serenissima Metropolis is geïnspireerd door de essentie van beton. Geglazuurde porseleintegels voor een functionele en esthetisch hoogwaardige tegelvloer, in lijn met de hedendaagse architectuur. De oppervlakken vertonen een grote verscheidenheid aan dessins

bekijk de serie >

Newport 2.0

Serenissima Newport 2.0 is een prachtige houtlook tegelserie.  De fijnste houtsoorten perfect nagebootst met keramiek. Er zijn 6 verschillende houtkleuren in deze serie die verkrijgbaar zijn in 3 plankformaten. Gecombineerd met de gevarieerde texturen van de tegels zorgt dit ervoor dat de vloer niet te onderscheiden is van een echte houtenparket vloer.

bekijk de serie >

Norway

Serenissima Norway combineert de laatste technieken in productie met de natuurlijke charme van hout. De tegels zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden. De voordelen van keramiek in productie, verwerking en in onderhoud zijn evident: er hoeven geen bomen meer te worden gekapt en u geniet van een onderhoudsvrije vloer die eenvoudig te reinigen is.

bekijk de serie >

Promenade

Serenissima Promenade is een mooie serie met voornamelijk grootformaten in 5 moderne basiskleuren. De tegels kunnen perfect gecombineerd worden met de mozaïeken of bricks uit deze serie voor een bijzonder accent en variatie. De buitentegels in 2 grote formaten maken deze serie compleet.

bekijk de serie >

Studio 50

Serenissima Studio 50 is een toonaangevende tegelcollectie met vele variaties in maten, afwerkingen en decors. Grote formaten staan centraal in de serie die is gebaseerd op metalen. De tegels vormen de basis voor de inrichting van iedere ruimte in de woning. De moderne en rustige kleuren zorgen voor een  klassieke en elegante uitstraling.

bekijk de serie >