PVC vloeren
stijlvolle PVC tegels in vele varianten
Duurzaam en oersterk
eenvoudig schoonmaken en blijvend mooi

PVC vloeren

Bij Tegelmaxx vindt u een grote collectie PVC vloeren. Keuze uit tientallen houtlooks die niet van echt te onderscheiden zijn. Maar wel met het gemak en comfort van pvc. Hoogwaardige en slijtvaste toplaag voor gebruik in iedere ruimte van de woning. Uitermate eenvoudig te onderhouden en natuurlijk heel duurzaam in gebruik en productie. De charme van hout gecombineerd met het gemak van pvc. Pvc vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en zijn waterbestendig, dus prima geschikt voor de badkamer. Kom  langs in onze showtoom voor de nieuwste woontrends met de mooiste houtdecoren.

Voor iedere ruimte

PVC vloeren zij geschikt voor toepassing in iedere ruimte voor de woning. De fraaie houtlook decoren maken een natuurlijk en levendig geheel van de ruimte. Ga voor charme, gemak en comfort.

Visgraat

Weer helemaal in! Geef je kamer een bijzondere uitstraling met een leuke visgraat. In verschillende plankformaten in gevarieerde houtdecoren. 

Perfect voor de badkamer 

De PVC vloeren zijn waterproof, dus geef je badkamer een warme uitstraling met hout. Mix en match de mooiste vloer die past bij jouw meubilair en sanitair.  

PVC

Bekijk ook de stijlvolle, elegante tegels van Invictus

Kom naar de showroom en bekijk onze uitgebreide PVC vloeren collectie

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie PVC vloeren bekijken. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. Fraaie houtlook decoren voor iedere woonstijl. En altijd voor de scherpste prijs. Onder vindt je een overzicht van een deel van onze PVC vloeren collectie. Wil je nog meer houtlook bekijken? Wij hebben ook een grote collectie keramische houtlook vloeren. Je slaagt altijd bij Tegelmaxx.

Wilt u alvast thuis aan de slag? Klik dan op de button rechtsonder en u kunt vloeren bekijken in uw eigen kamer. Gave tool om een eerste indruk te krijgen welke kleuren het beste passen bij uw interieur.

Authentic

Authentic 4800

Authentic 4801

Authentic 4802

pvc vloeren

Authentic 4803

Authentic 4804

Callisto

Callisto 4100

Callisto 4101

Callisto 4102

Callisto 4103

Callisto 4104

Callisto 4105

Callisto Visgraat

Callisto Visgraat 4200

Callisto Visgraat 4201

Callisto Visgraat 4202

Callisto Visgraat 5200

Callisto Visgraat 5201

Callisto Visgraat 5202

City Visgraat

City Visgraat 5700

City Visgraat 5701

City Visgraat 5702

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!