JOS Woodmania
subtiele texturen van hout
Houtlook serie in 4 kleuren
in een plankformaat

JOS Woodmania

JOS Woodmania is een houtlookserie in 4 fraaie houtsoorten en een echt plankformaat van 20×120 cm. Een parketvloer zonder onderhoud en een vloer die eenvoudig schoon te maken is. De charme en natuurlijke uitstraling van hout samen met het gemak van keramiek. De tegels hebben de kenmerken van echt houten planken en de patronen verschillen per tegel en zijn niet van echt hout te onderscheiden. Vocht en vuil krijgen geen kans, dus zijn ze goed te gebruiken in de keuken of badkamer. Duurzaam houten parket zonder houtkap met JOS tegels.

Woodmania

houtlook
4 kleuren
1 plankformaat

 

Kleuren

Ivory
Honey
Ash
Caramel

Formaat

20×120

JOS

Bekijk meer series  met stijlvolle design tegels van Hollandse bodem.

Kom naar de showroom voor de houtlook serie JOS Woodmania

In onze showroom in Hengelo hebben we alle tegels uit de serie JOS Woodmania voor je klaar staan. Maar we hebben ook andere mooie series van het tegelmerk JOS in huis. De series zijn ingedeeld in diverse stijlen en looks als betonlook, houtlook, natuursteenlook, terrazzo en retro. JOS is een oer-Hollands merk die garant staat voor een gevarieerde en moderne tegelcollectie van hoge kwaliteit. Fraai, makkelijk en toepasbaar in elke ruimte in huis. Mooi wonen hoeft helemaal niet duur te zijn! Als je de vloertegels van JOS combineert met een behaaglijk en energiebesparend vloerverwarming systeem, kies je voor comfort en duurzaamheid!

Plankformaat van 20x120 cm

Woodmania Ivory
20×120 

Woodmania Honey
20×120 

Woodmania Ash
20×120 

Woodmania Caramel
20×120 

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!