Keraselect Benelux
subtiele texturen van beton
Prachtige combinaties
op de vloer & wand overal in huis

Keraselect Benelux

Keraselect Benelux is een compact betonlook serie in 3 neutrale kleuren. De stoere tegels tonen de structuren van echt beton. De tegels tonen lichte en subtiele tinten met op elke tegel een eigen structuur.  Een prima basis voor iedere ruimte in de woning. Er is keuze uit verschillende formaten, die ook onderling goed te combineren zijn. De tegels kunnen worden gebruikt op de vloer, maar ook prima op de wand. Het voordeel van betenlook tegels is dat ze door de rustige kleuren en tijdloze uitstraling nooit vervelen. En als u eens wilt veranderen van interieur, is dit geen enkel probleem. De tegels laten zich prima combineren bij vele stijlen en kleuren. Kom naar onze showroom om de serie Keraselect Benelux te bekijken.

Benelux

betonlook
3 kleuren
3 formaten
wand & vloer

Kleuren

Light
Pearl
Dark

Formaten

30×60
60×60
90×90

Keraselect Benelux

Bekijk ook de betonlook serie  Maranello  met stijlvolle design tegels uit Italië.

Kom naar de showroom voor de betonlook serie Keraselect Benelux

In onze ruime showroom hebben we een selectie van de mooiste tegelseries van Keraselect voor u klaar staan. De collectie is omvat betaalbare tegelseries met elk haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Keraselect Benelux omvat 3 formaten en 3 stijlvolle kleuren met de uitstraling van beton. De hoge kwaliteit tegels zijn geschikt voor iedere ruimte in de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels geschikt voor intensief gebruik en zakelijke toepassingen. We hebben van Keraselect ook de betonlook serie Maranello in onze showroom klaarstaan.

 

Benelux Light

Light
90×90

Light
60×60

Light
30×60

Benelux Pearl

Pearl
90×90

Pearl
60×60

Pearl
30×60

Benelux Dark

Dark
90×90

Dark
60×60

Dark
30×60

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!