Tuscania tegels

Tuscania Ceramiche is een gerenommeerde fabrikant uit het hart van de Italiaanse tegelbranche. Door jarenlange ervaring en het continu verbeteren van de technieken maakt het bedrijf al vele jaren hoogwaardige keramische tegels met een hoge esthetische waarde. De collectie is gebaseerd op het perfect nabootsten van materialen als hout, beton natuursteen, textiel en terrazzo. Italiaans design zonder enige concessie aan de kwaliteit. We hebben een selectie van de mooiste series van Tuscania tegels in onze showroom klaar staan. 

My S’tile

Tuscania My S’tile is een natuursteenlook serie voor een stijlvolle look overal in huis. Subtiele kleurnuances gecombineerd met afwisselende texturen geven de wand of vloer een tijdloze uitstraling. De rustiek kleuren vormen de perfecte basis voor elk interieur.

Bekijk de serie >

Caementum 

Stoere maar ingetogen betonlook tegels met een knipoog naar de uiterlijke kenmerken van cement. Tuscania Caementum is een mooie en vooral neutrale tegel die zich perfect laat combineren met vele woonstijlen. De ideale basis dus voor elke ruimte in huis.

Bekijk de serie >

Slash

Een elegante natuursteenlook serie met de uiterlijke kenmerken van een leisteen. De tegels tonen de kenmerkende gelaagde scherven zoals het oeroude gesteente. De texturen met subtiele kleurnuances verschillen per tegels en dat zorgt voor een natuurgetrouwe weergave op de vloer of wand.

Bekijk de serie >

Meteora

Tuscania Meteora is een robuuste natuursteenlook serie in vijf kleuren en een tweetal formaten. De stoere tegels tonen subtiele kleurschakerringen en verfijnde patronen. De texturen verschillen op elke tegel en dat zorgt voor een levendige en vooral natuurgetrouwe weergave van echt gesteente.

Bekijk de serie >