Energieker Sahara Noir White

Energieker Sahara Noir White

Energieker Sahara Noir White is een innovatieve en veelzijdige serie met 2 grootformaat tegels met een unieke tekening. De tegels zijn in zwart en wit leverbaar en maken iets bijzonders van de ruimte. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor een eigentijdse look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben vele groot formaten voor je klaarstaan. 

serie Energieker Sahara Noir White

natuursteenlook

2 kleuren

Kleuren & looks

White

Black

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Sahara Noir White

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie bestaat uit 2 kleuren in een natuursteenlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 4 formaten, waaronder ook een grootformaat van 163×324 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Sahara Noir White.

verkrijgbaar in 4 formaten: 120×120, 120×270, 160×320, en 163×324 cm

 

White
120X270

Black
120×270

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!