-Showroom-

Grote collectie tegels in onze showroom

In onze ruime showroom op 2 verdiepingen kun je  een grote collectie wand- en vloertegels bekijken. Ze staan overzichtelijk opgesteld in ruime tegelkasten en ladekasten. En op eerste etage hebben we grote vloervlakken gemaakt voor een nog betere indruk van de tegels.

Wandtegels 

Ga je de wanden in de woning betegelen? We helpen je graag op weg met onze fraaie collectie wandtegels. Voor iedere toepassing en woonstijl bieden wij betaalbare wandtegels in alle mogelijke vormen, kleuren en looks. Mat, glans, gerectificeerd of fraaie mozaïek tegels. We hebben ze allemaal voor je klaar staan in onze showroom. Alle  wandtegels zijn van A-kwaliteit van gerenommeerde fabrikanten.

showroom Tegelmaxx

Vloertegels in kasten en panelen 

Naast wandtegels hebben wij een grote en actuele collectie keramische vloertegels opgesteld. Vloertegels voor iedere ruimte in de woning. Ruim 2500 vloertegels in vele formaten, kleuren, dessins en looks. Door de overzichtelijke opstellingen, grote wandpanelen en grote vloervlakken krijg je een goede indruk van de tegels op een groot oppervlakte. En dit is heel handig als je weet dat tegenwoordig alle tegels een eigen uniek dessin of patroon hebben. Kom langs en samen bekijken wij de beste tegeloplossing voor uw woning. Wil je alvast inspiratie opdoen en mooi voorbeelden bekijken? Bekijk onze sfeerpagina’s voor de keuken, badkamer, slaapkamer of woonkamer. Of laat je verassen door onze ruime collectie gekleurde tegels, patchwork tegels of vintage tegels.

…en grote vloervlakken

showroom Tegelmax tegelplein

showroom Tegelmaxx

Digitaal tegels bekijken en combineren. Ook in uw eigen woning!

Op een groot 4k scherm in onze showroom kun je digitaal al onze tegels bekijken en combineren in prachtige sfeerruimtes. Zo krijgt je samen met de echte tegel erbij een goede indruk hoe de vloer of wand eruit komt te zien. Je kunt ook thuis alvast tegels combineren, ideeën opdoen en veel sfeerfoto’s bekijken. Ga naar de Tegelviewer

 Je kunt ook heel goede wand-en vloertegels met elkaar combineren. Een perfect middel om de beste keuze te maken uit het grote aanbod. Wij bieden tevens de unieke mogelijkheid om een foto van uw eigen kamer te tonen op ons scherm en tegels te bekijken in je eigen woning. 

Vraag onze adviseurs naar een gratis foto-coupon. Binnen 3 werkdagen kun je bij ons tegels bekijken in de eigen kamer. Je kunt hier je foto uploaden

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!