Grote collectie tegels in onze showroom

In onze ruime showroom op 2 verdiepingen kun je  een grote collectie wand- en vloertegels bekijken. Ze staan overzichtelijk opgesteld in ruime tegelkasten en ladekasten. En op eerste etage hebben we grote vloervlakken gemaakt voor een nog betere indruk van de tegels.

Vloertegels  

Naast wandtegels hebben wij een grote en actuele collectie keramische vloertegels opgesteld. Vloertegels voor iedere ruimte in de woning. Ruim 2500 vloertegels in vele formaten, kleuren, dessins en looks. Door de overzichtelijke opstellingen, grote wandpanelen en grote vloervlakken krijg je een goede indruk van de tegels op een groot oppervlakte. En dit is heel handig als je weet dat tegenwoordig alle tegels een eigen uniek dessin of patroon hebben. Kom langs en samen bekijken wij de beste tegeloplossing voor uw woning. Wil je alvast inspiratie opdoen en mooi voorbeelden bekijken? Bekijk onze sfeerpagina’s voor de keuken, badkamer, slaapkamer of woonkamer. Of laat je verassen door onze ruime collectie gekleurde tegels, patchwork tegels of vintage tegels.

Over Tegelmaxx
showroom Tegelmaxx

Wandtegels 

Ga je de wanden in de woning betegelen? We helpen je graag op weg met onze fraaie collectie wandtegels. Voor iedere toepassing en woonstijl bieden wij betaalbare wandtegels in alle mogelijke vormen, kleuren en looks. Mat, glans, gerectificeerd of fraaie mozaïek tegels. We hebben ze allemaal voor je klaar staan in onze showroom. Alle  wandtegels zijn van A-kwaliteit van gerenommeerde fabrikanten.

Tegels op grote vloervlakken

Voor een goed indruk van de tegels en de verschillende texturen van de tegels hebben we de meest gekozen tegels in diverse kleuren en looks gelegd in grote vloervlakken

Grote tegelpanelen 

Je kunt vanaf nu ook grote tegelpanelen bij ons bekijken. De zogenaamde slabs zijn een echte aanwinst overal in huis. Met één paneel bekleed je in een klap de wand van vloer tot plafond. Prachtige tegellooks zonder horizontale voegen. 

Natuursteen 

Wil je aan de slag met echt natuursteen? Kom dan langs voor een grote collectie mozaïeken van echt natuursteen. In vele kleuren en varianten. De mozaieken zorgen voor een tijdloos en decoratief accent overal in huis.