-Wandtegels-

Maak het verschil met wandtegels

Bij wandtegels denk je waarschijnlijk aan de badkamer, toilet of de keuken. Maar de wandtegels van tegenwoordig zijn zeer decoratief en bieden hierdoor nieuwe en verrassende mogelijkheden voor iedere ruimte in je woning

Wandtegels in je woonkamer

Ga je de wanden van de woonkamer aanpakken? Ga dan aan de slag  met decoratieve wandtegels en creëer de uitstraling die je wilt. Geen behang, verf of stucwerk, maar een strak betegeld wandvlak in jouw woonstijl. Bij Tegelmaxx treft u een zeer grote collectie wandtegels.vIn vele formaten en in alle mogelijke kleuren, dessins en looks.  Betegel de gehele wand of maak een fraaie lambrisering. We helpen je graag verder met frisse ideeën om de woonkamer te verrijken met wandtegels.

Houten wanden in de badkamer

Hout in de badkamer is natuurlijk geen goed idee! Maar met keramische houtlook tegels kun je dezelfde warmte en sfeer creëren als met hout, maar dan wel met de voordelen en het gemak van keramiek. Eenvoudig afwasbaar, kleur- en slijtvast en duurzaam in gebruik. Je vindt bij ons een ruime collectie houtlook tegels in vele plankformaten en fraaie kleuren. Maak leuke patronen of maak een visgraat. Houtlook tegels zijn niet van echt te onderscheiden.

Geef karakter aan de keuken

WandtegelsDe keuken is meer dan alleen een ruimte om te koken. Maak van je keuken dan ook een heerlijke plek om te werken of relaxen aan de keukentafel. Met onze ruime collectie wandtegels maak je de juiste sfeer voor iedere woonkeuken. Ga voor chique met natuursteenlook tegels, oudhollands met een fraai mozaïek of lekker hip met een grote betonlook tegel. We hebben ze allemaal voor je klaar staan. Kom ze bekijken en geef kleur aan je keuken. U vindt bij ons ook een ruime collectie vloertegels voor de keuken.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!