JOS Venetië

JOS Venetië is fraaie terrazzo tegelserie geïnspireerd op de kenmerkende vloeren uit Italië. Ga je voor een aparte stijl en een tijdloos effect in je woning, dan kies je voor deze mooie tegels. De serie omvat 4 kleuren in een perfecte nabootsing van echt terrazzo gesteente. De kleuren kunnen onderling goed gecombineerd worden en met de bijpassende decortegel maak je een bijzonder effect op wand of vloer. Creatief met JOS keramiek. Kom langs om ze te bekijken in onze showroom. 

Venetië 

4 kleuren

1 decor mix

Kleuren

Bianco

Gesso

Grigio

Nero

Formaten

20×20 

Decor mix

20×20

Kom naar de showroom voor de terrazzo serie JOS Venetië

In onze showroom in Hengelo hebben we alle tegels van de serie JOS Venetië voor je klaar staan. Maar we hebben ook andere mooie series van het tegelmerk JOS in huis. De series zijn ingedeeld in diverse stijlen en looks als betonlook, houtlook, natuursteenlook, terrazzo en retro. JOS is een oer-Hollands merk die garant staat voor een gevarieerde en moderne tegelcollectie van hoge kwaliteit. Fraai, makkelijk en toepasbaar in elke ruimte in huis. Mooi wonen hoeft helemaal niet duur te zijn! Als je de vloertegels van JOS combineert met een behaaglijk en energiebesparend vloerverwarming systeem, kies je voor comfort en duurzaamheid!

Bekijk hier alle series van JOS tegels >

5 terrazzo tegels in 20×20 cm

Jos Venetië

Venetië Bianco
20×20 

Jos Venetië

Venetië Gesso
20×20 

Venetië Grigio
20×20 

Venetië Nero
20×20 

Jos Venetië

Venetië Foscari Grigio Mix
20×20 

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!