JOS Venetië
terrazzolook in 4 kleuren
Prachtige combinaties
op de vloer & wand overal in huis

JOS Venetië

JOS Venetië is fraaie terrazzo tegelserie geïnspireerd op de kenmerkende vloeren uit Italië. Ga je voor een aparte stijl en een tijdloos effect in je woning, dan kies je voor deze mooie tegels. De serie omvat 4 kleuren in een perfecte nabootsing van echt terrazzo gesteente. De kleuren kunnen onderling goed gecombineerd worden en met de bijpassende decortegel maak je een bijzonder effect op wand of vloer. Creatief met JOS keramiek. Kom langs om ze te bekijken in onze showroom. 

Venetië

terrazzolook
4 kleuren
1 formaat

decormix

 

Kleuren

Bianco
Gesso
Grigio
Nero

Formaat

20×20

JOS

Bekijk meer series  met stijlvolle design tegels van Hollandse bodem.

Kom naar de showroom voor de terrazzo serie JOS Venetië

In onze showroom in Hengelo hebben we alle tegels van de serie JOS Venetië voor je klaar staan. Maar we hebben ook andere mooie series van het tegelmerk JOS in huis. De series zijn ingedeeld in diverse stijlen en looks als betonlook, houtlook, natuursteenlook, terrazzo en retro. JOS is een oer-Hollands merk die garant staat voor een gevarieerde en moderne tegelcollectie van hoge kwaliteit. Fraai, makkelijk en toepasbaar in elke ruimte in huis. Mooi wonen hoeft helemaal niet duur te zijn! Als je de vloertegels van JOS combineert met een behaaglijk en energiebesparend vloerverwarming systeem, kies je voor comfort en duurzaamheid!

5 terrazzo tegels in 20x20 cm

Venetië Bianco
20×20 

Venetië Gesso
20×20 

Venetië Grigio
20×20 

Venetië Nero
20×20 

Venetië Foscari Grigio Mix
20×20 

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!