De mooiste tegels voor je keuken 

Een prachtige houten plankenvloer van keramische tegels maakt je kamer helemaal af. Geniet van de voordelen van keramiek en geef je woning de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Je kunt nu ook hout gebruiken in een natte ruimte als de badkamer en de keuken. Vocht en vuil krijgen geen kans op de ondoordringbare toplaag.

Koken op hout 

Met een keramische houtlook tegels kun je ook je keuken de uitstraling geven die je wilt. Een lichte visgraat met 20×85 planktegels of donkere oude eiken vloer is de keuken. Wat je ook kiest, op houtlook tegels krijgen voht en vuil geen kans. Schoon in een handomdraai.

Maak het mooi op de wand

Wandtegels worden steeds mooier en gevarieerder. Glad of toch een tegel met reliëf en een bijzonder patroon. Of een matte tegel gecombineerd met een halfglans tegel voor een speels effect. Wat je ook mooi vindt, je maakt je keuken af met een wandtegel van Tegelmaxx.

Vintage in de keuken

Hou je van kleur of wil je een echte vintage uitstraling in de keuken? Kom even langs in onze showroom en bekijk ons ruime aanbod wand -en vloertegels die net even wat anders zijn. Uiteenlopende kleuren, patronen, vormen, handgebakken en oudgemaakt. Ze staan voor je klaar.

Laat je inspireren door tegels voor je keuken

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste collectie tegels voor je keuken

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie keuken tegels bekijken. En voor hele scherpe prijzen. Bij Tegelmaxx slaag je altijd.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!