Keuken tegels
voor iedere woonstijl
Gekleurde tegels
voor de wand & vloer

De mooiste tegels voor je keuken 

Een prachtige houten plankenvloer van keramische tegels maakt je keuken helemaal af. Geniet van de voordelen van keramiek en geef je woning de warme en natuurlijke uitstraling van hout. In onze showroom hebben we geselecteerde keuken tegels voor iedere woonstijl. In heel veel kleuren, maten en uitvoeringen, je vindt altijd wel een tegel die bij je past.

Koken op hout

Met een keramische houtlook tegels kun je ook je keuken de uitstraling geven die je wilt. Een lichte visgraat met 20×85 planktegels of donkere oude eiken vloer is de keuken. Wat je ook kiest, op houtlook tegels krijgen voht en vuil geen kans. Schoon in een handomdraai.

 

Eens wat anders op de wand

Wandtegels worden steeds mooier en gevarieerder. Glad of toch een tegel met reliëf en een bijzonder patroon. Of een matte tegel gecombineerd met een halfglans tegel voor een speels effect. Wat je ook mooi vindt, je maakt je keuken af met een wandtegel van Tegelmaxx.

Vintage keukenvloer

Hou je van kleur of wil je een echte vintage uitstraling in de keuken? Kom even langs in onze showroom en bekijk ons ruime aanbod wand -en vloertegels die net even wat anders zijn. Uiteenlopende kleuren, patronen, vormen, handgebakken en oudgemaakt. Ze staan voor je klaar.

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste collectie keuken tegels voor iedere woonstijl

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie tegels voor je keuken bekijken. Voor iedere woonstijl, in vele kleuren en formaten en altijd voor hele scherpe prijzen. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. Bij Tegelmaxx slaag je altijd. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, badkamer of tegels voor je slaapkamer.