Energieker Massive

Energieker Massive is een innovatieve en veelzijdige serie met 6 fraaie en rustige betonlooks. De neutrale kleuren zijn zo samengesteld dat ze passen bij ieder interieur. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben vele groot formaten voor je klaarstaan. 

serie Massive

betonlook

6 kleuren

1 mozaïek 

1 strook

Kleuren & looks

Snow

Deepice

Ashen

Cloud

Davy

Dimgray

Formaten

De serie bestaat uit 5 formaten, waarvan 7 grootformaten:

30×30

60×60

60×120

30×30 mozaïek

7,5×60 strook

 

Uitvoering

 

Mat 

Mozaïek

 

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Massive

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Massive bestaat uit 6 kleuren in betonlook en 1 bijpassende mozaïek. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 formaten, waaronder ook een grootformaat van 60×120 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Massive.

verkrijgbaar in 3 formaten: 30×60, 60×60 en 60×120 cm

Energieker Massive

Snow
60×60

Energieker Massive

Deepice
60×60

Energieker Massive

Ashen
60×60

Cloud
60×60

Energieker Massive

Davy
60×60

Dimgray
60×60

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!