PIERRE-BLACK

Energieker Pierre Black

Energieker Pierre Black Imperiale is een van onze favorieten. Een geweldige nabootsing van een luxe zwarte marmersoort met de kenmerkende aderstructuren. Innovatie en gemak gecombineerd in 2 grootformaten. De tegels hebben allen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke uitstraling in de ruimte. Chique en stijlvol mag je deze tegel gerust noemen. De zwarte basiskleur laat zich goed combineren met diverse woonstijlen. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben ze in grote formaten voor je klaar staan. 

Pierre Black

marmerlook

1 kleur

Kleuren & looks

Zwart marmer met witte, grijze en beige aderen.

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Pierre Black

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Pierre Black bestaat uit 1 kleur in een natuursteenlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 formaten. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Pierre Black.

verkrijgbaar in 3 formaten: 60×60, 60×120 en 120×270 

 

Energieker Pierre Black

Pierre Black
120×270

Energieker Pierre Black

Pierre Black
120×270

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE TEGELS MET DE BESTE TEGELMAXX PRIJS

Tegels thuis bekijken?

Vraag direct een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!