PIERRE-BLACK-120X120-LCP

Energieker Pierre Black

Energieker Pierre Black Imperiale is een van onze favorieten. Een geweldige nabootsing van een luxe zwarte marmersoort met de kenmerkende aderstructuren. Innovatie en gemak gecombineerd in 2 grootformaten. De tegels hebben allen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke uitstraling in de ruimte. Chique en stijlvol mag je deze tegel gerust noemen. De zwarte basiskleur laat zich goed combineren met diverse woonstijlen. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben ze in grote formaten voor je klaar staan. 

Pierre Black

marmerlook

1 kleur

Kleuren & looks

Zwart marmer met witte, grijze en beige aderen.

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Pierre Black

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Pierre Black bestaat uit 1 kleur in een natuursteenlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 3 formaten. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Pierre Black.

verkrijgbaar in 3 formaten: 60×60, 60×120 en 120×270 

 

Energieker Pierre Black

Pierre Black
120×270

Energieker Pierre Black

Pierre Black
120×270

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!