Woonkamer tegels
in vele vormen, formaten en kleuren
Mooiste tegels
voor op de vloer & wand

Woonkamer tegels in alle looks, kleuren en maten

Zoveel smaken, zoveel tegels. Voor ieder interieur en woonstijl bieden wij een grote en gevarieerde collectie woonkamer tegels. Voor ieder budget, maar wel alleen de beste tegels van gerenommeerde merken. Kom ze zelf bekijken in onze showroom. We helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte tegel. Je slaagt altijd bij Tegelmaxx.

De charme van hout

Maak je woonkamer helemaal af met een echte houten keramisch parket. De vloer is niet van echt te onderscheiden en geven je kamer de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Maar dan wel  onderhoudsvrij en slijtvast.

XXL betonlook: de perfecte basis

Woontrend 2020: grote vloertegels met een subtiele betonlook structuur op de vloer en frisse kleuren op de wand voor een perfecte match! De rustige vloeren laten zich combineren met iedere kleur en woonstijl. 

Vloer én wand

Tegels zijn niet alleen mooi voor op de vloer, maar zijn ook heel mooi om op je wand te gebruiken.  Combineer kleuren, maak patronen en maak iets bijzonders van je woonkamer. Wij helpen je graag op weg met ideeën en voorbeelden.

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste tegels voor je woonkamer

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie keramische woonkamer tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd. Onder een kleine greep uit onze collectie. n onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie tegels voor je badkamer bekijken. Voor iedere woonstijl, in vele kleuren en formaten en altijd voor hele scherpe prijzen. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. Bij Tegelmaxx slaag je altijd. Bekijk ook onze collectie tegels voor de badkamer, keuken of tegels voor je slaapkamer.