Woonkamer tegels in alle soorten en kleuren

Zoveel smaken, zoveel tegels. Voor ieder interieur en woonstijl bieden wij een grote en gevarieerde tegelcollectie voor de woonkamer. Voor ieder budget, maar wel alleen de beste tegels van gerenommeerde merken. Kom ze zelf bekijken in onze gezellige showroom. We helpen je graag verder met de perfecte woonkamervloer. Je slaagt altijd bij Tegelmaxx.

De charme van  hout 

Maak je woonkamer helemaal af met een echte houten keramisch parket. De vloer is niet van echt te onderscheiden en geven je kamer de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Maar dan wel  onderhoudsvrij en slijtvast.

XXL betonlook: de perfecte basis

Woontrend 2020: grote vloertegels met een subtiele betonlook structuur op de vloer en frisse kleuren op de wand voor een perfecte match! De rustige vloeren laten zich combineren met iedere kleur en woonstijl. En als je ooit nog eens wilt veranderen van interieur of meubilair, de vloer heb je al. 

Vloer én wand

Tegels zijn niet alleen mooi voor op de vloer, maar zijn ook heel mooi om op je wand te gebruiken.  Combineer kleuren, maak patronen en maak iets bijzonders van je woonkamer. Wij helpen je graag op weg met ideeën en voorbeelden.

Laat je inspireren door prachtige woonkamer tegels

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste tegels voor je woonkamer

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie keramische woonkamer tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd. Onder een kleine greep uit onze collectie.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!