Tuscania My S'tile
prachtige natuursteenlook in 4 kleuren
Prachtige combinaties
op de vloer of wand in iedere ruimte van de woning

Tuscania My S’tile

Tuscania My S’tile is een natuursteenlook serie voor een stijlvolle look overal in huis. Subtiele kleurnuances gecombineerd met afwisselende texturen geven de wand of vloer een tijdloze uitstraling. De rustiek kleuren vormen de perfecte basis voor elk interieur. De tegels zijn zijn een perfecte nabootsing van echt natuursteen en elke tegel heeft zijn eigen unieke tekening. En dat zie je terug in de natuurgetrouwe weergave zoals het oorspronkelijke gesteente. Ga voor de levendige, maar ingetogen charme van natuursteen met deze design tegels uit Italië. De tegels zijn verkrijgbaar in 2 formaten van 60×60 en 90×90 centimeter. Kom ze bekijken en we helpen je graag op weg met mooie combinaties.

My S’tile

4 kleuren
2 formaten
natuursteenlook
wand en vloer

Kleuren

My Camel
My Grey
My Sand
My White

 

Formaten

60×60
90×90

Uitvoering

mat

Kom langs voor de elegante natuursteenlook tegelserie Tuscania My S’tile

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van de mooiste series van het Italiaanse topmerk Tuscania je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder zijn eigen thema en inspiratiebron. De serie My S’tile omvat 4 moderne en rustieke kleuren in het formaat 60×60 en 90×90 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand overal in huis. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook geschikt voor zakelijke toepassingen.

Tuscania My S'tile in 4 kleuren en 2 formaten: 60x60 en 90x90 cm

My Camel
60×60 cm

My Sand
60×60 cm

My Grey
60×60 cm

My White
60×60 cm

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640