Marmerlook tegels
elegante tegls in veel formaten en kleuren
Luxe uitstraling met keramiek
op de vloer & wand

Marmerlook tegels: luxe uitstraling op wand en vloer

Geef de ruimte een elegante en luxe uitstraling met marmerlook tegels. De hoogwaardige keramische tegels zijn niet van echt marmer te onderscheiden. De kenmerkende gekleurde aders van marmer en de prachtige kleuren vormen een tijdloos stijlelement in huis. Elke tegel heeft zijn eigen unieke patroon zoals echt marmer en zorgt voor een levendige vloer of wand. We bieden een ruime collectie marmerlook tegels van bekende marmersoorten. In vele kleuren en formaten, waaronder enkele XXL formaten. 

Wand en vloer

De tegels zijn toe te passen op de wand en op de vloer. Maar ook voor het betegelen van de schouw of een gedeelte van de wand. De keramische tegels zijn bestendig tegen vocht en vuil, dus ook voor een mooie look in de keuken of badkamer kies je voor een marmerlook.

Zwart wit

Marmerlook tegels zijn in vele kleuren verkrijgbaar. We hebben vele kleuren in huis, er is altijd wel een kleur die bij u past. In ons ruime  aanbod hebben we ook elegante zwarte en witte marmersoorten voor u klaar staan. Kies voor een tijdloze uitstralingen en het  gemak van keramiek.

Mooie combinaties

De tegels zijn prima te combineren met andere marmerkleuren, maar gaan ook goed samen met een houtlook tegel. Kom langs en we helpen je graag op weg met leuke combinaties en voorbeelden. De tegels zijn eenvoudig te onderhouden en prima te combineren met vloerverwarming. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste marmerlook tegelcollectie

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie keramische marmerlook tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd. We hebben ook nog andere moderne tegellooks voor je klaarstaan. Betonlook tegels, natuursteenlook tegelshoutlook tegels of metaallook tegels. Ook bieden wij een ruim assortiment gekleurde tegels, patchwork tegels en vintage tegels. Onder een hele kleine greep uit onze collectie marmerlook.

Marmerlook bont 60×60

Marmerlook wit-beige 60×60

Marmerlook zwart 75×75

Marmerlook wit 120×120

Marmerlook bruin-zwart 120×120

Marmerlook blauw 120×120

Marmerlook grijs 60×120

Marmerlook grijs 60×120

Marmerlook wit 60×120

Marmerlook zwart 60×120

Bekijk onze marmerlook tegelseries

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640