Energieker Marquina Levigato

Energieker Marquina Levigato is een innovatieve natuursteenlook. De neutrale kleuren zijn de ideale basis voor de ruimte. Chique en praktisch in grootformaat. De tegels zijn een perfecte nabootsing van het kostbare marmer gesteente. De tegels hebben allen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke uitstraling in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben vele groot formaten voor je klaarstaan. 

serie Marquina Levigato

2 kleuren

natuursteenlook

 

Kleuren & looks

White

Black

 

Kom naar de showroom en bekijk de bijzondere serie Energieker Marquina Levigato

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Marquina Levigato bestaat uit 2 kleuren in natuursteenlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 8 formaten, waaronder ook een grootformaat slab van 163×324 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning en voor de bekleding van meubilair of aanrecht. Door de hoge slijtweerstand en de perfecte eigenschappen van keramiek zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen.  Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Marquina Levigato.

verkrijgbaar in 8 formaten: 30×60,  60×60 , 60×120,  120×120,  80×180,  120×270,  160×320,  163×324 

 

Energieker Marquina Levigato

White
120×270

Energieker Marquina Levigato

Black
60×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!