Vives Seine

Vives Seine is een compacte en bijzondere tegelserie in een speels zeshoek formaat. Drie verschillende looks: natuursteen, beton en hout moeiteloos gecombineerd voor een mooi effect op de vloer en een unieke uitstraling die je niet vaak elders zult zien. De grote tegels zijn maatvast en sluiten perfect aan. Hierdoor vormen de tegels één geheel en krijgt het vertrek een ruimtelijk effect. De tegels zijn duurzaam in gebruik en kunnen eenvoudig gecombineerd worden met vloerverwarming. Ga voor echt iets bijzonders in huis!

Serie Seine

Hexagon

3 kleuren

1 formaat

Kom naar de showroom voor de Vives Seine

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Vives tegels voor je klaar staan. De collectie omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De compacte serie Seine bestaat uit 3 looks. De tegels zijn verkrijgbaar in 1 formaat: een hexagonaal tegel van 51 x 59 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Seine.

Seine
 Hexagon Verbier
51×59

Seine
 Hexagon Gris
51×59

Seine
 Hexagon Belice Natural
51×59

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!