Vives Seine Hexagonaal
voor unieke uitstraling op de vloer

Vives Seine Hexagonaal

Vives Seine Hexagonaal is een compacte en bijzondere tegelserie in een speels zeshoek formaat. Drie verschillende looks: natuursteen, beton en hout moeiteloos gecombineerd voor een mooi effect op de vloer en een unieke uitstraling die je niet vaak elders zult zien. De grote tegels zijn maatvast en sluiten perfect aan. Hierdoor vormen de tegels één geheel en krijgt het vertrek een ruimtelijk effect. De tegels zijn duurzaam in gebruik en kunnen eenvoudig gecombineerd worden met vloerverwarming. Ga voor echt iets bijzonders in huis!

Seine

3 kleuren
1 formaat
hexagoon

Kom naar de showroom voor de Vives Seine Hexagonaal

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Vives tegels voor je klaar staan. De collectie omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De compacte serie Seine bestaat uit 3 looks. De tegels zijn verkrijgbaar in 1 formaat: een hexagonaal tegel van 51 x 59 cm. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. 

Seine
 Hexagon Verbier
51×59

Seine
 Hexagon Gris
51×59

Seine
 Hexagon Belice Natural
51×59

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640