Quintessenza Minima stoel

Quintessenza Minima 8.6

Quintessenza Minima 8.6 is een tegelserie die een zeer fraai grafisch effect geeft. Welke tegel je ook kiest uit deze serie, het wordt altijd vrolijk en bijzonder. Wat voor sfeer je ook kiest, van romantisch, grafisch tot modern of kleurrijk, met deze zeshoekige vloertegels kun je van elke ruimte iets unieks maken. Creëer de mooist kunstwerken op je muren en wanden met deze tegelserie van Minima 8.6 . De tegels zijn geschikt voor elke ruimte van je interieur. Deze tegels zijn door hun eigenschappen ook zeer geschikt in een zakelijke ruimte zoals de horeca of een kantoor. Je bent welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. 

Serie Minima 8.6

5 kleurcombinaties

5 decors

1 formaat

Hexagonaal

Vloer- en wandtegel

Kleuren 

Curve

Uni

Mix

Multi Color

Multi Beige

Formaten

De serie bestaat uit 1 formaat:

17×15

Uitvoering

Mat 

Kom naar de showroom en bekijk de bijzondere serie Quintessenza Minima 8.6

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Quintessenza tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Quintessenza Minima 8.6 bestaat uit 5 kleurcombinaties. De tegels hebben een hexagonale vorm, oftewel zeshoekige vorm. Ze zijn verkrijgbaar in één formaat en hebben ieder een uniek decor. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Je bent zeer welkom in onze showroom. Bekijk ook de uitgebreide folder van de serie Minima 8.6.

Curve

Curve
17×15

Quintessenza Minima uni

Uni
17×15

mix

Mix
17×15

multi color

Multi Color
17×15

multi beige

Multi Beige 
17×15

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!