Invictus PVC
stijlvolle PVC tegels in vele varianten
Duurzaam en oersterk
eenvoudig schoonmaken en blijvend mooi

Invictus PVC

De Invictus PVC collectie biedt een probleemloze vloeroplossing die duurzaamheid en minimaal onderhoud combineert. Met aandacht voor elk detail zijn de PVC planken en tegels ontworpen voor moeiteloze installatie, waardoor elke ruimte naadloos kan worden getransformeerd. Met uitzonderlijke slijtvastheid is Invictus PVC gemaakt om aan de eisen van alledag te voldoen en behoudt het jarenlang zijn stijlvolle uitstraling. Dankzij het ontwerp met weinig onderhoud kunt u genieten van de schoonheid van uw nieuwe vloer. De PVC vloerdelen zijn verkrijgbaar in een Dryback en Click variant. Er is keuze uit boeiende houtlooks en tijdloze natuursteenlook uitvoeringen. Kom de aansprekende Invictus collectie bekijken in onze showroom.

Invictus PVC

diverse looks
vele formaten
50+ kleuren
visgraat
plankformaat
XXl tegel
click en dryback

Looks

Hout
Natuursteen
Visgraat
Decor

Formaten

45×90
23×23
30×61
18×121
22,5×150
24×151

Invictus

Invictus  PVC tegels zijn geïnspireerd op eigentijdse trends en diverse woonstijlen. Er is altijd een PVC vloer die past!

Een duurzame vloer die altijd mooi blijft met Invictus PVC

In onze showroom in Hengelo hebben we de complete Invictus PVC collectie voor je klaar staan. De collectie omvat prachtige looks in vele kleuren en formaten. De hoogwaardige PVC tegels zijn geschikt voor elke ruimte in huis en zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Dryback variant die wordt verlijmd op de ondervloer en de Click variant waarbij de PVC tegels aan elkaar worden bevestigd met een klikverbinding. Elke tegel heeft zijn eigen unieke print wat zorgt voor een levendige en stijlvolle vloer. En een vloer die tegen een stootje kan en eenvoudig is schoon te maken. Met zijn ultrasterke coating en efficiënte toplaag biedt de vloer een hoogwaardige slijtagebescherming. De Scratchmaster® toplaag zorgt ervoor dat de luxe vloer geschikt is voor intensieve belasting. Kom langs om de Invictus collectie te bekijken en laat je verrassen door alle mogelijkheden.