Energieker Marquina Levigato.

EnergieKer tegels in grote formaten en slabs: voor vloer, wand en meubelair

EnergieKer tegels onderscheiden zich door creativiteit en functionaliteit. De veelzijdige series van het merk hebben ieder een eigen thema of look welke naadloos aansluit bij de hedendaagse trends in woonstijlen. De hoogwaardige porseleinen keramiek tegels kunnen worden toegepast in iedere ruimte van de woning, op wand en vloer. Voor thuis, maar ook heel geschikt voor zakelijke toepassingen binnen én buiten. Elegante kleuren en looks creëren een bijzonder accent in de ruimte. De series zijn omvatten vele kleuren. looks en uitvoeringen. Wij bieden met name de grote tegels en de zogenaamde tegel slabs van EnergieKer.  Tegelslab zijn grote tegels, maar eigenlijk meer een paneel. Met formaten van bijvoorbeeld 120×270 of 163×324 cm bekleed je in één klap de gehele wand. Van vloer tot plafond in een geheel. Een prachtige uitstraling, geen voegen en eenvoudig in onderhoud door de perfecte eigenschappen van porselein keramiek. In onze showroom kunt u slabs bekijken van alle onderstaande series. Kom ze bekijken en ervaar zelf deze topcollectie designtegels en slabs uit Italië. 

Bekijk onze collectie tegelpanelen (slabs) met een afmeting van 120×270 cm. We hebben deze panelen klaar staan op ons tegelplein op de 1e verdieping

14 inspirerende series

Prachtige series van Energieker met gevoel voor design en stijl. Alle series omvatten naast de basistegels ook bijpassende stroken, decors en mozaïeken. 

42 moderne kleuren

De kleuren uit de series zijn uiteenlopend en voor ieder interieur is er een passende kleur beschikbaar. De moderne en neutrale kleuren vormen de basis.

5 fraaie looks

De series zijn opgebouwd in fraaie looks die de tegels een eigen karakter geven: betonlook, marmerlook, natuursteenlook, metaallook en een unieke edelsteenlook.

 8 grote formaten & slabs

De series zijn opgebouwd in met name grote tegelformaten en enkele slabs. De verkrijgbare maten zijn: 30×60, 60×60, 60×120, 80×180, 90×90, 120×120, 120×270, 160×320, 163×324.

5 afwerkingen toplaag

De tegels zijn uitgevoerd in meerdere soorten afwerking. De volgende afwerkingen zijn beschikbaar in de Energieker series: mat, vlak, structuur, decor en glans.

3 tegeldiktes

De tegels van Energieker zijn verkrijgbaar in 3 verschillende diktes van 6, 9 en 12 mm. De dikte van de tegel is afhankelijk van het formaat. Je vindt deze in de brochures op de seriepagina’s.

Laat je inspireren door het fraaie design van Energieker tegels 

Kom naar onze showroom en ervaar de klasse en uitstraling van de prachtige tegelseries van het gerenommeerde Italiaanse merk Energieker. Alle series zijn ontworpen met gevoel voor design, vormgeving en inrichting. Voor iedere stijl, voor ieder interieur en voor iedere toepassing is er een tegelserie die aansluit bij uw wensen. De tegels in alle series omvatten voornamelijk grote formaten en slabs. Ook voor buiten! Ga voor uitstraling en gemak met grote keramische XXL tegels van Energieker.

Bernini

Energieker Bernini is een innovatieve serie met 2 fraaie natuursteenlooks in marmer. De tegels zijn door de nieuwste inoovaties niet te onderscheiden van echt marmer. De keramische tegels hebben allen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en luxe uitstraling van de ruimte, welke naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn voornamelijk leverbaar in grote tot zeer grote formaten (slabs) en geschikt voor ..

Bekijk de serie >

Calacatta

Energieker Calacatta is een fraaie serie in een exclusieve marmerlook. De tegels zijn door de nieuwste innovaties niet te onderscheiden van echt marmer. De keramische tegels hebben een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en luxe uitstraling van de ruimte, welke naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn voornamelijk leverbaar in grote tot zeer grote formaten .. 

bekijk de serie >

Ceppo di Gré

Energieker Ceppo di Gré is een innovatieve en veelzijdige serie met 3 fraaie en rustige natuursteenlooks. De neutrale kleuren zijn zo samengesteld dat ze passen bij ieder interieur. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte. De grote slabs zijn ideaal om meubels mee te bekleden of te gebruiken als aanrechtblad…

bekijk de serie >

City Plaster

Energieker City Plaster is een bijzondere serie met 4 unieke slabs in metaallook en unieke bijpassende graffiti tegels. De robuuste tegels geven de ruimte een echte urban look. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur ..

bekijk de serie >

Concept

Energieker Concept is een innovatieve en veelzijdige serie met 3 rustige betonlooks. De neutrale kleuren zijn zo samengesteld dat ze passen bij ieder interieur. De tegels hebben een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand.

bekijk de serie >

Dolomite

Energieker Dolomite is een exclusieve marmerlook tegelserie gebaseerd op het oorspronkelijke materiaal uit de Dolomieten. De serie is opgebouwd uit grote formaten. De tegels en de XXL tegel slabs kunnen worden toegepast op de wand en vloer, maar ook voor het afwerken van meubilair of bijvoorbeeld een aanrechtblad..

bekijk de serie >

Marquina Levigato

Energieker Marquina Levigato is een innovatieve natuursteenlook. De neutrale kleuren zijn de ideale basis voor de ruimte. Chique en praktisch in grootformaat. De tegels zijn een perfecte nabootsing van het kostbare marmer gesteente. De tegels hebben een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke uitstraling in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends..

bekijk de serie >

Massive

Energieker Massive is een innovatieve en veelzijdige serie met 6 fraaie en rustige betonlooks. De neutrale kleuren zijn zo samengesteld dat ze passen bij ieder interieur. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. 

bekijk de serie >

Oxidatio

Energieker Oxidatio is een veelzijdige metaallook serie 5 bijzondere geoxideerde metalen. De neutrale kleuren passen bij ieder interieur. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse..

bekijk de serie >

Parker

Energieker Parker is een innovatieve en veelzijdige serie met 3 fraaie en rustige betonlooks. De neutrale kleuren zijn zo samengesteld dat ze passen bij ieder interieur. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte..

bekijk de serie >

Pierre Black

Energieker Parker is een innovatieve en veelzijdige serie met 3 fraaie en rustige betonlooks. De neutrale kleuren zijn zo samengesteld dat ze passen bij ieder interieur. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte..

bekijk de serie >

Pietragrey

Energieker Pietragrey is een innovatieve en veelzijdige serie met 3 fraaie en rustige natuursteenlooks. De neutrale kleuren zijn zo samengesteld dat ze passen bij ieder interieur. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs..

bekijk de serie >

Sahara Noir White

Energieker Sahara Noir White is een innovatieve en veelzijdige serie met 2 grootformaat tegels met een unieke tekening. De tegels zijn in zwart en wit leverbaar en maken iets bijzonders van de ruimte. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor een eigentijdse look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en..

bekijk de serie >

Statuario Imperiale

Energieker Statuario Imperiale is een innovatieve en veelzijdige serie met 1 fraaie natuursteenlook. Een prachtige witte marmersoort met kenmerkende grijze aders. De tegels hebben alleen een eigen unieke textuur die zorgen voor natuurlijke en robuuste look in de ruimte, die naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand.

bekijk de serie >

Temple Stone

De tegels uit de Temple Stone serie van Energieker collectie bevat een viertal fraaie tegels in een realistische natuursteenlook. De tegels zijn verkrijgbaar in 4 neutrale kleuren en sluiten goed aan bij zowel een traditioneel als modern interieur. De tegels uit deze collectie hebben een prachtig marmereffect en geven iedere woonruimte een stijlvolle en elegante uitstraling. 

bekijk de serie >

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!