ABK lab 325

ABK Imoker tegels 

ABK Imoker is al vele jaren een bekend merk in tegelland van Italiaanse komaf. De tegels worden duurzaam geproduceerd op ambachtelijke wijze met de laatste innovaties. De veelzijdige collecties blinken uit in design, vormgeving en afwerking. Hoogwaardige keramische tegels voor gebruik in huis of voor zakelijke toepassingen. Alle series zijn geïnspireerd op thema’s of natuurlijke materialen die feilloos zijn nagebootst. Vintage looks, metaallooks, betonlooks of decoratieve wandtegels. Ze zijn allemaal ruimschoots vertegenwoordigd in onze collectie. De series omvatten alle moderne woontrends en passen in ieder interieur. Kies de look die het best past en geef de woning de uitstraling die je wilt. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de bijzondere collecties van ABK Imoker tegels.

Ghost

Herschept het visuele effect van vervallen gips, met een licht gestructureerd oppervlak en contrasterende glanzende delen voor een vloer of wand product met een unieke esthetische uitstraling. Het kleurengamma omvat neutrale en pasteltinten samen met meer intense kleuren. De collectie omvat ook verschillende decoratieve oppervlakken:

Bekijk de serie >

Docks  

ABK Imoker Docks is een tegelserie met een eigentijdse uitstraling die wordt geleverd in zes complementaire en veelzijdige neutrale tinten. De tegels zijn uitgevoerd in twee verschillende oppervlakken die zijn geïnspireerd op de esthetiek van harsen. De natuurlijke afwerking absorbeert licht en voelt ‘zacht’ aan zonder de antislip-eigenschappen aan te tasten. 

Bekijk de serie >

Lab 325

Lab 325 collectie is vernoemd naar een concept van dit Italiaanse merk. Een creatief concept welke heeft geleid tot deze geweldige serie met beton als centrale thema. Mooi grote tegels voor de vloer en XXL slabs voor de bekleding van wanden. Mooie en vooral rustieke kleuren vormen de basis van elke ruimte. De tegels zijn in 3 verschillende oppervlakten uitgevoerd.

Bekijk de serie >

Downtown  

Gebaseerd op verschillende materialen die veelvuldig voorkomen in stedelijke omgevingen. Beton, kiezels en trottoirs worden gereproduceerd in de vijf rustieke en moderne kleuren van de serie Downtown. De serie omvat naast de basistegels ook decoratieve bricks, mozaïek tegels en een mix met decoratieve tegels met subtiele prints Mooi om te combineren en een eigen stijl te creëren. 

Bekijk de serie >

Interno 9

ABK Imoker Interno 9 is geschikt voor iedereen die op zoek is naar modieuze en hoogwaardige oplossingen voor het bekleden van wanden en vloeren. De collectie vertegenwoordigt een mix van kleuren in industriële stijl geïnspireerd op metaaloxiden en de hybride kleuren van harsen en cement. Resultaat is een serie bijzondere tegels in fijne grote formaten.

Bekijk de serie >

Play

ABK Imoker Play is een uitgebreide collectie met stilistische en decoratieve oplossingen uit de traditie van cement- en majolicategels. Tegels die enorm populair zijn geworden als verfijnde en zeer modieuze details in de wereld van hedendaags design. Verkrijgbaar in vele prints en motieven en een speciale Oxide versie.

Bekijk de serie >

Unika

ABK Imoker Unika is gebaseerd op de stenen die al eeuwenlang worden gebruikt voor de vloeren van Europese kastelen en historische huizen. De tegels zijn hebben een unieke eigen tekening die samen een fascinerend geheel vormen van een oude versleten vloer of wand en past perfect bij de hedendaagse architectuur.

Bekijk de serie >

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!