Jos Hout

JOS Hout

JOS Hout is moderne houtlook serie in 5 perfect nagebootste houtsoorten, van licht tot donker. De look van hout met kenmerkende houtstructuren die per tegels verschillen. Leuk op de vloer, maar ook leuk als accent op de wand of een gedeelte van de wand als lambrisering of boven de schouw. De keramische tegels zijn bestand tegen vuil, vlekken en vocht, dus je kunt ze overal in huis gebruiken. Je maakt het af met de serie Hout van JOS.

Hout 

5 kleuren

1 formaat

Kleuren

Antico 

Caramel

Sughero

Caffe

Cognac

Formaten

Plankformaat

20×120 cm

Kom naar de showroom voor de houtlook serie JOS Hout

In onze showroom in Hengelo hebben we alle tegels van de serie JOS Hout voor je klaar staan. Maar we hebben ook andere mooie series van het tegelmerk JOS in huis. De series zijn ingedeeld in diverse stijlen en looks als betonlook, houtlook, natuursteenlook, terrazzo en retro. JOS is een oer-Hollands merk die garant staat voor een gevarieerde en moderne tegelcollectie van hoge kwaliteit. Fraai, makkelijk en toepasbaar in elke ruimte in huis. Mooi wonen hoeft helemaal niet duur te zijn! Als je de vloertegels van JOS combineert met een behaaglijk en energiebesparend vloerverwarming systeem, kies je voor comfort en duurzaamheid!

Bekijk hier alle series van JOS tegels >

Plankformaat 20×120 cm

Jos Hout

Hout Antico
20×120

Jos Hout

Hout Caramel
20×120

Hout Cognac
20×120

Jos Hout

Hout Sughero
20×120

Hout Caffe
20×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!