Jos Hout

JOS Hout

JOS Hout is moderne houtlook serie in 5 perfect nagebootste houtsoorten, van licht tot donker. De look van hout met kenmerkende houtstructuren die per tegels verschillen. Leuk op de vloer, maar ook leuk als accent op de wand of een gedeelte van de wand als lambrisering of boven de schouw. De keramische tegels zijn bestand tegen vuil, vlekken en vocht, dus je kunt ze overal in huis gebruiken. Je maakt het af met de serie Hout van JOS.

Let op: deze serie is niet meer leverbaar. We hebben van JOS nog andere houtlook series in huis. Bekijk de serie Woodmania en Warmhout.

Hout 

5 kleuren

1 formaat

Kleuren

Antico 

Caramel

Sughero

Caffe

Cognac

Formaten

Plankformaat

20×120 cm

Kom naar de showroom voor de houtlook serie JOS Hout

In onze showroom in Hengelo hebben we alle tegels van de serie JOS Hout voor je klaar staan. Maar we hebben ook andere mooie series van het tegelmerk JOS in huis. De series zijn ingedeeld in diverse stijlen en looks als betonlook, houtlook, natuursteenlook, terrazzo en retro. JOS is een oer-Hollands merk die garant staat voor een gevarieerde en moderne tegelcollectie van hoge kwaliteit. Fraai, makkelijk en toepasbaar in elke ruimte in huis. Mooi wonen hoeft helemaal niet duur te zijn! Als je de vloertegels van JOS combineert met een behaaglijk en energiebesparend vloerverwarming systeem, kies je voor comfort en duurzaamheid!

Bekijk hier alle series van JOS tegels >

Plankformaat 20×120 cm

Jos Hout

Hout Bianco
20×120

Jos Hout

Hout Caramel
20×120

Hout Cognac
20×120

Jos Hout

Hout Sughero
20×120

Hout Caffe
20×120

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!