Coem Loire kasteelvloer tegels

Coem Loire tegelserie is gebaseerd op oude vloeren zoals gebruikt in Franse kasten, kerken en kloosters. De keramische tegels zijn perfect nagebootst met alle kenmerken van de tegels van weleer. De keramische tegels zien er versleten en gebruikt uit en de genuanceerde kleurschakeringen geven de tegel de typische kasteelvloer look. De randen van de tegels zijn licht gekarteld en het er zitten oneffenheden. Iedere tegels heeft zijn eigen unieke print voor een gevarieerde vloer. De tegels zijn verkrijgbaar in 4 formaten om typische kasteelvloer legpatronen te kunnen maken, zoals een Romaans verband. Maar er zijn ook andere patronen mogelijk met deze tegels. De serie omvat 4 rustieke kleuren die heel goed te combineren zijn met vele woonstijlen. Je kunt de tegels ook in 1 formaat leggen, wat nog steeds een mooie verouderde vloer met een kasteellook geeft. 

Serie Loire

4 kleuren

4 formaten

modulair

diverse legpatronen mogelijk

gerectificeerd

Kleuren

Avoirio

Grigio

Taupe

Moka

Formaten

De serie bestaat uit 3 formaten en 1 set modulaire tegels

40,8 x 61,4

60,4 x 90,6

75 x 75

Modulair

40,8 x 61,4
40,8 x 40,8
20,3 x 40,8
20,3 x 20,3

Kom naar de showroom voor de prachtige kasteelvloer tegels van Coem Loire

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van mooie kasteelvloer tegels voor je klaar staan van diverse merken waaronder de Coem Loire. De sterke keramische tegels zijn te gebruiken in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. De tegels zijn bestand tegen vuil en vocht dor de ondoordringbare toplaag. Er zijn ook tegels voor een kasteelvloer verkrijgbaar met natuursteen tegels, maar deze zijn poreus en dus erg gevoelig voor vocht en moeten regelmatig worden behandeld. Met een keramische tegel heeft u hier geen last van. Kom langs en we helpen je graag verder met een mooie kasteelvloer met modulaire keramische tegels. Wil je meer kasteelvloeren bekijken? We hebben ook de Candia Chambord in huis. Een perfecte nabootsing van kasteelvloer tegels gebaseerd op oude vloeren uit kastelen, kerken en kloosters.

Coem Loire in 75×75 – 60,4 x 90,6 en 40,8×61,4 cm

Coem Loire

Avorio
75×75

Coem Loire

Grigio
75×75

Coem Loire

Taupe
75×75

Coem Loire

Moka
75×75

kleuren overzicht Coem Loire

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!