De nieuwste looks met hippe en trendy tegels 

Geef je interieur een bijzonder karakter met vintage tegels of een gave retro look uit de jaren 70. Of toch een oer-Hollandse mozaïek of patchwork vloer met een knipoog naar grootmoeders tijd. Wat je ook wilt, je vindt het altijd bij Tegelmaxx. Specialist in hippe en trendy tegels. Altijd de laatste trends en de nieuwste looks!

Hippe houtlook

Je maakt de kamer echt hip met onze collectie gekleurde houtlook tegels. Frisse en trendy kleuren in een prachtige houtstructuur. Ze zijn in vele kleuren beschikbaar, dus altijd iets wat bij jouw past. Hippe en trendy tegels in vele houtvariaties.

Bling bling
en toch chique!

Met metaallooks tegels maak je een chique element op de wand in de kamer of keuken. Kies uit een ruime collectie metalen als  koper, staal of zilver. De tegels geven een prachtig effect bij lichtinval.

Hippe kleuren en bijzondere vormen 

Leuke kleurcombinaties of spelen met motieven en aparte vormen. Kom dan naar onze showroom en ga aan de slag met je ideeën. Creatief met hippe en trendy tegels !

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste hippe & trendy tegelcollectie

In onze ruime showroom in Hengelo kun je een grote collectie vintage en retro tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Tegelmaxx slaag je altijd. Onder een kleine greep uit onze collectie hippe en trendy tegels.

Hippe en trendy tegels
Serie Goldfinger
Bronze
6,5 x 26,6 cm
Serie Goldfinger
Metal
6,5 x 26,6 cm
Serie Goldfinger
Gold
6,5 x 26,6 cm
Hippe en trendy tegels
Serie Uptown
Lead
kleuren & maten >
uptown-gold-toki-mix-7-4x29-75-gu7424-69-95-m
Serie Uptown
Gold
kleuren & maten >
Serie Uptown
Green
kleuren & maten >
Serie Uptown
Copper
kleuren & maten >
uptown-cherry-toki-mix-7-4x29-75-gu7427-69-95-m
Serie Uptown
Cherry
kleuren & maten >
uptown-anthracite-toki-mix-7-4x29-75-gu7423-59-95-m
Serie Uptown
Antracite
kleuren & maten >

Vraag een offerte voor deze tegels met de beste TEGELMAXX prijs

Tegels thuis bekijken?

Vraag een monster tegel aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25,- incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag retour bij aankoop van minimaal €500,- Wil je meerdere tegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  074-2502640

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!