Energieker Onyx 

Energieker Onyx is een unieke serie gebaseerd op de eigenschappen van de edelsteen onyx gesteente. De serie omvat 3 kleuren die onderling goed met elkaar te combineren zijn. Maak iets bijzonder van de wand en zorg voor een uniek detail in de ruimte. De tegels hebben een eigen unieke textuur die zorgen voor een fraai geheel, welke naadloos aansluit bij hedendaagse woontrends. De tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer en op de wand. Kom langs in onze showroom om deze fraaie collectie Italiaanse design tegels te bekijken. We hebben vele groot formaten voor je klaarstaan. 

serie Onyx 

3 kleuren

edelsteenlook

Kleuren & looks

Blue

White

Grey  

Kom naar de showroom en bekijk de veelzijdige serie Energieker Onyx

In onze showroom in Hengelo hebben we een selectie van Energieker tegels voor je klaar staan. De collectie is zeer uitgebreid en omvat bijzondere series met ieder haar eigen thema en inspiratiebron. De serie Energieker Onyx bestaat uit 3 kleuren. De tegels zijn verkrijgbaar in 7 formaten, waaronder ook een grootformaat van 160×320 cm. De grote tegels, ook wel slabs genoemd, zijn geschikt voor gebruik op de vloer en wand in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. Bekijk ook de uitgebreide brochure van de serie Onyx.

verkrijgbaar in 7 formaten:  30×60, 60×60, 60×120, 120×120, 80×180, 120×270, 160×320 

 

Energieker Onyx Blue

White
120×270

Energieker Onyx Blue

Grey
120×270

Energieker Onyx Blue

Blue
120×270

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim 1500 tegels in inspirerende ruimtes

of bekijk deze digitaal in je eigen woning!

Je kunt bij ons op een groot scherm onze tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer wand -en vloertegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen. Wil je onze tegels in je eigen woning bekijken? Upload je foto en binnen 3 dagen bekijk je de mooiste tegels in je eigen woning!