Revoir Paris tegels Atelier

Revoir Paris tegels

Revoir Paris tegels geven veel sfeer en een bijzonder effect. De serie onderscheidt zicht door de prachtige patronen geïnspireerd op klassieke herenhuizen. Door de mooie kleurcombinaties passen de tegels in het hedendaagse interieur. Je kunt de prachtigste muren en vloeren creëren met de ruimte keuze aan sfeertegels. Dit kan subtiel met rustige patroon of juist krachtig met sterke kleurcombinaties. Klasse maar dan wel een modern tintje. De hoogwaardige porseleinen keramiek tegels zijn geschikt voor gebruik op de vloer in iedere ruimte van de woning. Door de hoge slijtweerstand zijn de tegels ook prima geschikt voor zakelijke toepassingen. In onze showroom hebben we een selectie van de mooiste series voor je klaar staan. Kom langs en bekijk de mooie series uit Frankrijk en laat je inspireren.

Laat je verrassen door het fraaie design van Revoir Paris tegels 

Kom naar onze showroom en ervaar de klassieke uitstraling met een moderne vibe van de prachtige tegelseries van Revoir Paris. Alle series kenmerken zich door zeer mooie kleuren gecombineerd die prachtig op elkaar zijn afgestemd. De tegels vormen zeer fraaie patronen die een lust voor het oog zijn. Prachtig in de hal, woonkamer, keuken of badkamer. Creëer unieke wanden en vloeren in jouw horecagelegenheid of kantoor. 

Atelier 

Revoir Paris Atelier is een veelzijdige en luxe tegelserie. Met 15 bijzondere kleuren en enkele prachtige metaallooks creëer je de mooiste wanden en vloeren. Gebaseerd op de prachtige handgemaakte Marokaanse Zelliges, geven deze tegels ieder interieur een warme en mediterrane look. Het oppervlak is niet helemaal glad, waardoor een levendig beeld ontstaat. De diepe kleuren en het oneffen oppervlak passen bij de hedendaagse woontrend.

Bekijk de serie >

Bel Air

Revoir Paris Bel Air is een tegelserie met klassiek patronen passend in het hedendaagse interieur. De tegels zijn er in 9 kleurcombinaties die fraaie patronen vormen. Het formaat van de tegel is 15×15 cm. De prachtige decors zijn geïnspireerd op vloeren in herenhuizen en zijn nog steeds een lust voor het oog. De grote variatie aan kleuren die onderling bijzonder mooi op elkaar zijn afgestemd maken deze serie speciaal. 

bekijk de serie >

La Madeleine

Revoir Paris La Madeleine is een sfeervolle serie met bijzondere patronen. Er zijn 28 tegels waar u uit kunt kiezen, iedere tegel heeft fraaie kleurschakeringen en patronen. Revoir Paris la Madeleine is geïnspireerd op klassieke patronen, maar met een moderne vibe. De tegels zijn onderhoudsvrij en voor alle vloeren in huis te gebruiken, zelfs op het terras, want ze zijn vorstbestendig. 

bekijk de serie >

La Vilette

Revoir Paris La Villette is een prachtige tegelserie die elk interieur speciaal maakt. De vierkante klassieke tegels zijn prachtig in zowel een klassiek herenhuis als een modern interieur. Ook op de vloer en wand van een restaurant komen ze prachtig tot hun recht. De speelse patronen geven een interieur extra charme. De tijdloze patronen zijn geïnspireerd op het verleden maar zijn gemaakt met de kleuren van nu. 

bekijk de serie >

Petit Gris de Paris

Revoir Paris Petit Gris de Paris is een tegelserie met eigentijdse patronen. Door te combineren met zwart wit en grijstinten creëer je prachtige patronen. Je hebt keuze uit wel 24 eigenzinnige en tevens strakke tegels. Tijdloze vloeren en wanden met een moderne uitstraling in combinatie met het gemak van keramiek.

bekijk de serie >

Sorbonne & Elysee

Revoir Paris Sorbonne & Elysee is een fraaie tegelserie met geometrische patronen en symmetrische motieven. De serie bestaat uit 3 rustig kleurcombinaties. Sorbonne & Elysee is geïnspireerd op architecturale elementen uit zowel Europa als Japan. Door de mooie rustige kleuren, de grootte van de tegel en de krachtige patronen maak je van elke ruimte in huis een bijzondere plek. 

bekijk de serie >

Vooraf thuis oriënteren?

Bekijk 1500 tegels in onze Tegelzoeker

er zit vast iets tussen wat bij je past!